2777
2789
عنوان

چرا دیر جواب میده

107 بازدید | 9 پست

با اینکه میدونم اصلا کاری نداره الان در حال استراحته و گوشی دستشه اما جواب بعضی پیامامو یا نمیده بعضیارم دیر جواب میده مثلا یکساعت بعد واقعا چرا یه بارم خواستم اینکاری که کردو تلافی کنم ولی عین من براش مهم نبود و اینم بگم این اتفاق یه هفته اس افتاده 

بعد یچیزی هس اینه که تلگرام و اینستاگرام منو پاک کرده اما خودش داره واقعا چراااا😐

بهشم میگم میخاد بحث کنه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

موافقم🥲فردا هم میخوام ببینمش بنظرت چجوری بهش بگم از این رفتار بدم میاد خودم بخدا رو به قبله ام باشم ...

بدون رو درواستی همینو بهش بگو رک 

تو مگ ارامشو از سر راه اوردی

جوری هم وانمود نکن ک بیکاری و فقط تو کفشی

بدون رو درواستی همینو بهش بگو رک  تو مگ ارامشو از سر راه اوردی جوری هم وانمود نکن ک بیکاری و ...

اصلا یه مدتیه خسته شدم از کاراش جدا شدنم برام سخته هی خرش میشم دوباره سر هر دعواییکه خودش مقصره حتی اگه خودمم مقصر باشم بعد رفتاری که سمه برام اینه تو هر دعوایی بهم بد توهین میکنه حرفای زشت و بیخود…

اخه میفهمه چون من خیلی بهش شک کردم همش الانم بخوام انجام بدم بنظرم ضایعه ولی چن روز دیگ اینکار رو می ...

اخه اونروز خیلی ناراحت شدم دیدم تو گوشی مامانم تلگرام آنلاینه در حالیکه من بهش صبح بخیر گفته بودم چشمشو وا نکرده تو تلگرام بود نیم ساعت بعد جواب منو داد انقد سوختم اون ‌واجب تر بوده