2777
2789
عنوان

لعتت بع پدر مادر بد😑😑😑😑😑

272 بازدید | 16 پست

بابام با داداشم دعوا داره منو مامانمم رو قاطی میکنه همش اعصاب خوردی اینا واسه منه 

همش میخوام نفرینشون کنم ولی جلو خودمو میگیرم 

لنت واقعا 

|•نیکی•|در یک جمله بخوام خودمو توصیف کنم باید بگم° یه آدم خوش قلب و یکم بد اخلاق و عصبی با یه روحیه ی کاملا احساسی°گر بشکند من ،زاده شود منِ دیگری بهترین اتفاق زندگیمA🔗...      درخواست دوستی قبول نمیکنممممممم😐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام

یک ساله پدر ندارم کاش بود و بداخلاقی میکرد 

دعاش کن بجای نفرین

سکوت کن براش آب خنک ببر صدقه بده

کم کم آرام میشه

برادرتم آرام کن ونصیحت کن

دیگه نگو‌لعنتو توبه کن 

چون خدا داره میبینتت

مم شنیدم پدر و مادر نفرین می‌کنند نه فرزند😕

حتی اگه پدر و مادر هم بچه ش رو اذیت کنه بازم بچه نباید بد برخورد کنه باهاشون

این قطعا درسته پدر و مادرا خیر و صلاح بچشون رو میخوان ولی بعضی وقتا از رو طرز فکر خودشون شاید طوری رفتار کنن که باب میل ما بچه ها نباشه

زیاد سخت نگیر

سلام یک ساله پدر ندارم کاش بود و بداخلاقی میکرد  دعاش کن بجای نفرین سکوت کن براش آب خنک ببر ...

سلام 

غم آخرتون باشه 

داداشم آدم بشو نیست بابا منم لجبازه یعنی هر دو لجبازن 

اعصاب خوردی اینا واسه منو مامانمه 

مم شنیدم پدر و مادر نفرین می‌کنند نه فرزند😕 حتی اگه پدر و مادر هم بچه ش رو اذیت کنه بازم بچه نباید ...

وقتی روان بچه بهم بریزه دیگ فرقی نداره کی نفرین کنه 

پدر مادر تا جایی ک سلامت روان رو بهم نریزن احترام دارن

وقتی روان بچه بهم بریزه دیگ فرقی نداره کی نفرین کنه  پدر مادر تا جایی ک سلامت روان رو بهم نریز ...

سعی کن وقتی تنهایید باهاش حرف بزن بهش بگو دلیل گیر دادنت چیه سعی کن با حرف زدن دلشو به دست بیاری

دل نازک هم نباش البته سخت گیری ها بین همه ی مادر فرزندا هست  

۱۹ سالمه ولی طرز فکر قدیم و جدید نداره...در هر شرایطی احترام به پدر و مادر وظیفمونه

ببین وظیفمونه درست ولی آدم که همیشه روی رفتار و احساساتش کنترل نداره ،گاهی خیلی عصبانیت میکنن توام از کوره درمیری ولی بعدش پشیمون میشی