2777
2789

بیاین ببینم چقدر همدرد دارم ازدار دنیا یه قیافه داشتم اونم با دست خودم گند زدم بهش فقط خدا می‌دونم این چند وقت من چقدر سرکوفت خوردم حقمه تاباشه دیگه من کاری رو از بی فکری انجام ندم

همه چی از دور قشنگنه  پس بزار همون دور بمونه .....

الهی خیلی بده این حسی که داری. ببین به چیزی که میگم خوب فکر کن. عمل بینی یه کار غیر قابل برگشته. پس تو هیچوقت نمیتونی چهره قبلی رو داشته باشی. اما بعد از عمل به احتمال خیلی زیاد قشنگتر شدی. چون اگه بینیت عالی بود و دوستش داشتی عملش نمیکردی. حتی اگه واقعا زیباتر بود بازم میگم باید اینو بدونی که دیگه نمیتونی برش گردونی. پس اصلا بهش فکر نکن. تو حتما الان زیباتر شدی. دلیل اصلی این که به نظرت الان بد شدی اینه که به اون حس صورتت عادت داشتی و الان تا چند سال نمی تونی با چهره جدید کنار بیای. ولی بعدش میپذیری و قبول میکنی که قشنگتر شدی. فقط صبر کن و به خودت انرژی مثبت بده. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهی خیلی بده این حسی که داری. ببین به چیزی که میگم خوب فکر کن. عمل بینی یه کار غیر قابل برگشته. پس ...

نه اصلا صورتم اون جذابیت قبلی رو نداره حتی بقیه هم میگن خیلی صورتم نامتناسب شده بینیم بده نشده ها به صورتم نمیاد بینی قبلیمم عروسکی وگچک نبود ولی خب متانسب با صورتم حرف شما درسته من سعی میکنم باهاش کنار بیام ولی بقیه خیلی سرکوفت میزنن بهم که اره تو احمقی مدگرایی و....😞

نه اصلا صورتم اون جذابیت قبلی رو نداره حتی بقیه هم میگن خیلی صورتم نامتناسب شده بینیم بده نشده ها به ...

بقیه بیجا میکنن دربارت نظر میدن. وقتی خودت میگی زشت شدم نامتناسب شدم و اعتماد بنفس نداری بقیه هم به خودشون اجازه میدن دربارت نظر بدن. اگه میخوای یه عکس اینجا یا تو خصوصی برام بفرست بدون افکت تا بهت بگم اگه چکار کنی بهتره یا اینکه کلا ایرادش چیه. 

بقیه بیجا میکنن دربارت نظر میدن. وقتی خودت میگی زشت شدم نامتناسب شدم و اعتماد بنفس نداری بقیه هم به ...

توخصوصی براتون میفرستم

توخصوصی براتون میفرستم

اسی مگه چجوری شد ی میشه برای منم بفرستی 

دیدم بعصی ها بعد عمل خوب نیمشن ولی همشون از قبلشو ن بهتر میشن 

یعنی شما دماغ بزرگ بیشتر بهت میومده تا دماغ کوچیک 

من آرزو دارم دماغم عمل کنم چهره بهتر بشه اونوقت تو اینطور میگی 

بیاین یکم با هم مهربون تر باشیم انقد جیگر همدیگه رو خون نکنیم 
اسی مگه چجوری شد ی میشه برای منم بفرستی  دیدم بعصی ها بعد عمل خوب نیمشن ولی همشون از قبلشو ن ب ...

منم دوست داشتم که چهرم شیک تر بشه ولی نمی‌دونم چطور بگم اصلا فرم چشمام ولبم یه جوری شده حتی پیشونیم بلند تر به نظر میاد بینیم کوچیکه تر شده ها ولی بهم نمیاد 

منم دوست داشتم که چهرم شیک تر بشه ولی نمی‌دونم چطور بگم اصلا فرم چشمام ولبم یه جوری شده حتی پیشونیم ...

برام تو خصوصی میفرستی 

چون خودم ارزمه عمل کنم 

بیاین یکم با هم مهربون تر باشیم انقد جیگر همدیگه رو خون نکنیم 
چشم فقط نمی‌دونم چطور باید بفرستم

سلام ایام ب‌کام

عزیزم منم خیلی از جراحی بینی‌م راضی نیستم حس می‌کنم چشام گود افتاده و سنمم بیشتر نشون میده انگار

بعد از جراحی، چیکارکردین شما؟

ب‌نظرتون ممکنه بهتر شه شرایط من؟

بینی طبیعی من عروسکی و کوچیک و انقد قشنگ بود که هر کی از نوجوونی میدید میپرسید کجا جراحی کردی؟! دکترت کی بوده و ازین حرفا

متاسفانه بعد از چندسال دائم سرماخورده بودم چندین و چند دکتر رفتمو همه بعد از سی‌تی‌اسکن گفتن باید بینی‌تو جراحی کنی چون انحراف تیغه بینی باعث سرماخوردگی دائمی شده و نتیجه‌شم الان اینه که هم علائم سرماخوردگیم از بین نرفته و هم بینی قبلیم قشنگتر بود.ممنون میشم کسی راهکار داره کمکم کنه

سلام ایام ب‌کامعزیزم منم خیلی از جراحی بینی‌م راضی نیستم حس می‌کنم چشام گود افتاده و سنمم بیشتر نشون ...

سلام عزیزم

شما اوضاع و روحیاتتون بهتر شد؟ 

من دو ماهه عمل کردم، زیر چشمام خیلی گود شده

همشم فکر میکنم بینی جدید به چهرم نمیاد

خیلی افسرده شدم