2777
2789

سلام دوستان 

واقعاشماتحمل میکنید:

بااینکه دیربه دیرهمومیبینیدباعشقتون برین بیرون بعدحدودا۵..۶ماه بعدبراتون یه چیپس ویه کرانچی بخره؟

خیلیم ادعای عاشقی داره!

منکه باکسی که دوستش دارم ودوستم داره هرسری رفتبم‌هیچی نخریده( منظورم خوراکیه چون چیزای دیگه‌انتظارندارم ازش)

مثلایسری رفتیم یه شیرپسته خریدبرام که من همونم کامل نخوردم.بعداین سری که ماه پیش بودهمودیدیم یه چیپس ویه کرانچی اورده بود😐منم نخوردم گفتم دوست ندارم.

بعدم که بهش گفتم وابرازناراحتی کردم همش سری قبلومیکوبیدکه اومدم برات شیرپسته خریدم☹️😒

یادش میوفتم بشدت ناراحت میشم ازاین کارش واینکه کاتم میکنم بازیجوری پیداش میشه ومظلوم بازی درمیاره گریع میکنه میگه عاشقتم وتنهام نزارفلان☹️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عاشقیه ک پول نداره و اگه سرکار میره و اینکارو میکنه

شخصا برام قابل قبول نیست 

من باشم خودم ی سری خوراکی خوب مهمومش میکنم اگه یاد نگرفت و بازم خودشو زد ب کوچه علی چپ کنسلش میکنم

عاشقیه ک پول نداره و اگه سرکار میره و اینکارو میکنه شخصا برام قابل قبول نیست  من باشم خودم ی ...

متاسفانه من رفتم پیشش پولی دستم نبود

کارمیکنم حقوق گرفتم همرویروزه دوروزه خرج میکنم ودیگه کل ماهوبه جیب بابام نگاه میکنم😂

اینسری میرم پیشش 

چنتاخوراکی خوب وپسرونه پسندبگین بگیرم براش

متاسفانه من رفتم پیشش پولی دستم نبود کارمیکنم حقوق گرفتم همرویروزه دوروزه خرج میکنم ودیگه کل ماهوبه ...

مگه نکیریم کافه ای جایی؟

مثلا بگو بریم ی کافه مهمون من یا مثلا پیتزا مهمومش کن 

البنه اگه دل نبستی کات کن 

کات کن. وگرنه پیر میشی ولی اون آدم نمیشه. والا گفتن دوستت دارم و عاشقتم براش خرج نداره انجام میده ولی آدم خسیس تا آخرش هم خسیسه و اصلا نمیشه باهاش زندگی کرد

خودم را در آغوش گرفته ام، نه چندان با لطافت، نه چندان با محبت، اما ..... وفادار، ....وفادار