2777
2789

یادمه اولین بار بود که کارنامه با نمره گرفته بودم همه نمره هام خوب بود با دختر خالمم همسنیم بعد این آهنگ امشب دل من هوس رتب کرده رو باز کرده بودیم یه رقصی میکردیم که نگم خودشم با یه پیرهن کوتاه و شلوارک 😂😑 برگشتیم دیدیم وای پدربزرگم پشتمونه گفتم الان با این وضع که ما داریم دعوامون می‌کنه خدابیامرز گرم آهنگ که شد من و دختر خالم پیشش کم آوردیم بهشم گفتم چرا تا الان رو نکردی با لهجش گف : ددیم نظر دیمسین بیلمع😅

شما هم بگین  خاطراتتون رو با آهنگای اون دهه ها یکم دور هم باشیم دلمون پوسید 😁

اگر از بلندای آسمان بترسی، نمی‌توانی مالکِ ماه شوی 🌌🌕

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من مجرد بودم تو راه رفتن به شمال بابام آهنگ می‌خوام برم دریا کنار می‌ذاشت برگشتنی آهنگ خاطرات شمال محاله یادم بره😂

فقط 3 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هعی خدا                             

من همش این اهگگه تو ذهنمه از بچگی  یواش یواش تو قلبم خونه کردییییییییییی  یواش یواش منو ...

وااای برم دانلود کنم راحت رفتم۲۰سال پیش😶

دل مرنجان ک ز هر دل بخدا راهی هست❤
وااای برم دانلود کنم راحت رفتم۲۰سال پیش😶

اهنگای افشینم که نگم برات 

اهااییییییی بی وفاااااااا دیگه دوسممممممم ندااااارییییییییی 

دیگه دوستم نداری 

دیگه دوستم نداری .

دددن دردددن دن 

من کل آهنگایه اون زمان برام خاطره انگیزه یه نمونش موقع عروسی عمم 

این دله بیقرارت یاپایه درفرارت وای که شدم شکارت این این دل نکن خیال باطل نکن برای باتوبودن تاکی باید صبر کنم ...سوزان 

چه کسی گفته زمان طلاست ؟من مزه مزه اش کردم...زمان عین الکل است...ثانیه ثانیه میسوزاندو می رود در عمق وجودت مست مست که شدی چشمهایت را باز میکنی میبینی عمرت گذشته و تو ماندی و خماری از دست رفتن یک عمــــــــــــــــــــــــــــــــــــر ...فروغ فرخزاد
من کل آهنگایه اون زمان برام خاطره انگیزه یه نمونش موقع عروسی عمم  این دله بیقرارت یاپایه درفرا ...

تو این آشفته بازار من کی رو باور کنم طفلی کبوتر دل بدجوری شد اسیرت دلم شکسته اما

تو این آشفته بازار من کی رو باور کنم طفلی کبوتر دل بدجوری شد اسیرت دلم شکسته اما

باز میخوره فریبش...

چه کسی گفته زمان طلاست ؟من مزه مزه اش کردم...زمان عین الکل است...ثانیه ثانیه میسوزاندو می رود در عمق وجودت مست مست که شدی چشمهایت را باز میکنی میبینی عمرت گذشته و تو ماندی و خماری از دست رفتن یک عمــــــــــــــــــــــــــــــــــــر ...فروغ فرخزاد
اهنگای افشینم که نگم برات  اهااییییییی بی وفاااااااا دیگه دوسممممممم ندااااارییییییییی  ...

تو میخوای باز منو تنهام بزاری😢😂

موزیک ویدیوش هنوز جلو چشامه😅 مخصوصا اونجا که دنبال راننده آژانسه میدوئه😂😂

اتفاقا الان دارم میبینم😂چقدر اون دوران حال میکردیم