2777
2789

چندروزه؟

من اصلا هیچوقت تاحالا نفهمیدم چندم به چندم پری میشم 

یه برنامه دانلود کردم برای پریودی و تخمک گذاریو اینا  زده که دوره سیکل پریودیت چند روزه  من نمیدونم چند روزه ؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا۳ماه فاصله بین دوتاپریودوبشمارمشخص میشه سیکلت چن روزس ۲۳یا۲۷ یا۳۰یا۰۰۰

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون

شما حتما برو یه سونوگرافی و ازمایش بده ممکنه تنبلی تخمدان داشته باشید هورموناتون که بهم میخوره خلق و ...

یعنی ممکنه  تنبلی تخمدان داشته باشم؟

چون اخه میگن کسی که کیست و تنبلی تخمدان داره بچه دار نمیشه. من با دوبار رابطه باردار شدم و پسرم ۶ سالشه  .

من از نووجونی دوران بلوغ همین بودم   بااین حال یعنی تنبلیه؟ چون دکتر نرفتم تاحالا

یعنی ممکنه  تنبلی تخمدان داشته باشم؟ چون اخه میگن کسی که کیست و تنبلی تخمدان داره بچه دار نمیش ...

زنده باشه اگه حتی یکی دوروز هم عقب بندازین احتمال تنبلی تخمدان وجود داره خودتم داری میگی بچت ۶ سالست یعنی حدودا ۷ سال پیش باردار شدی الان هرچی بگذره پریودی نامنظمتر ادامه دار بشه کنترلش زمان بیشتری نیاز داره البته استرس و داروهای دیگم ممکنه سیکلو نامنظم کنه اما برای چک اپ دقیق یه ازمایش و سونو بدین 

اخه مثلا من این ماه بیستم شدم  ماه بعد ۲۷  ماه بعد  یکم  معلوم نمیکنه کی میشم ...

بکن دستت میادیه ماماتواینستاگفته اگه فواصلش منظم نباشه یعنی نامنظمی پریودداری اسلاح سبک کن

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون

زنده باشه اگه حتی یکی دوروز هم عقب بندازین احتمال تنبلی تخمدان وجود داره خودتم داری میگی بچت ۶ سالست ...

هیچ داروی خاصی مصرف نمیکنم .

از اول پریودام نامنظم بود   یه ماه زیاد پریود میشم یه ماه یکم حتی با سه تا نوار هم کفایت میکنه برام .

بنظرتون ازمایش پاپ اسمیر هم میگیرن؟ چون از دردش میترسم  

اره کار از محکم کاری عیب نمیکنه ادم سالیانه خودشو چک کنه

وای 

من به شدت ادم ترسو ایم . چند ساله که ازدواج کردم تاحالا دکتر زنان نرفتم 

عفونت هم دارم  ولی جرعت رفتن دکتر زنان ندارم از معاینه میترسم و نمیزارم دکتر بیاد سمتم  

اوایل ازدواجم تا دو سه سال از رابطه هم ترس داشتم. خدا منو لعنت کنه .‌..

وای  من به شدت ادم ترسو ایم . چند ساله که ازدواج کردم تاحالا دکتر زنان نرفتم  عفونت هم د ...

خدانکنه هرچی سریعتر عفونتتو درمان کن معاینه هم انجام بده یه پزشک زنان مخصوص برا خودت انتخاب کن که سالیتنه چک اپتو داشته باشی دردش اذیتت کنه بهتر از اینه که مریضت کنه همسرتم مریض میشه درمان نکنی