mamaniiliyaa مدیر استارتر عضویت: 1398/10/29 تعداد پست: 1384 عنوان تصادف؟؟ 90 بازدید | 6 پست ماشینو میخواستم از پل رو جوب بیارم بالا جلو در خونه، سرعتم زیاد بود ،زیر ماشین محکم گیر کرد ب پل،بنظرتون چیشده؟؟کجای ماشین خراب میشه؟ماشین بابامه😬😬😬 خدایا سلامتی و امنیت رواز هیچکس نگیر😘😘، ا 1402/10/07 | 21:09 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
تنها؟؟ عضویت: 1402/05/20 تعداد پست: 3332 اگه جلوی ماشین بوده چیزی نیست سینی زیر موتور بوده اتفاقی نیوفتاده فقط صدا داده آقا هستم محمود درویش میگه که :منو ببر توی اون حالی که قبل از تو بودم این طوری منصفانه تره
mamaniiliyaa مدیر استارتر عضویت: 1398/10/29 تعداد پست: 1384 اگه جلوی ماشین بوده چیزی نیست سینی زیر موتور بوده اتفاقی نیوفتاده فقط صدا داده خدا کنه چیزی نشه.با بچه هام م مادرم رفتیم دور بزنیم، همین آخری خراب کردم😞 خدایا سلامتی و امنیت رواز هیچکس نگیر😘😘، ا
کرسی_برقی عضویت: 1401/02/14 تعداد پست: 1428 منم یبارم دنده عقب رفتم زیر ماشبن گیر کرو ب حدول بعد یکی بهم گفت زیرش سینیه گ اسیب نبینه و چیزیشم نشد توهم نگرلن نباش فک نکنم
mamaniiliyaa مدیر استارتر عضویت: 1398/10/29 تعداد پست: 1384 منم یبارم دنده عقب رفتم زیر ماشبن گیر کرو ب حدول بعد یکی بهم گفت زیرش سینیه گ اسیب نبینه و چیزیشم ن ... انشالله ، ممنون خدایا سلامتی و امنیت رواز هیچکس نگیر😘😘، ا
تنها؟؟ عضویت: 1402/05/20 تعداد پست: 3332 خدا کنه چیزی نشه. با بچه هام م مادرم رفتیم دور بزنیم، همین آخری خراب کردم😞 چیزی نیست فقط صدا بوده بعدش اگه چیزی هم شده باشه فدای سرتون دنیا که به آخر نرسیده درستش میکنید ناراحتی نداره که از نظر من چیزی نشده شک نکنید آقا هستم محمود درویش میگه که :منو ببر توی اون حالی که قبل از تو بودم این طوری منصفانه تره
mamaniiliyaa مدیر استارتر عضویت: 1398/10/29 تعداد پست: 1384 چیزی نیست فقط صدا بوده بعدش اگه چیزی هم شده باشه فدای سرتون دنیا که به آخر نرسیده درستش میکنید ناراح ... ممنون، آره بابام بنده خدا چیزی نمیگه ،خودش همش میگه برین دور بزنین ،فعلا شوهرت نیس، دل بچه ها نگیره😁 خدایا سلامتی و امنیت رواز هیچکس نگیر😘😘، ا