nikbahar مدیر استارتر عضویت: 1402/10/02 تعداد پست: 377 عنوان اهنگ قدیمی گوش میدید ؟دهه ۷۰ ام 74 بازدید | 8 پست مثلا کیا و چی ؟ 1402/10/07 | 20:27 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
توتchilekفرنگی عضویت: 1401/12/07 تعداد پست: 8068 اره داریوش ابی هایده و مهستی❤️اکثرا همشووون دهه هشتادیم خستم از جماعت زنده کش مرده پرست🖤
narenge عضویت: 1402/09/18 تعداد پست: 3665 تا دلت بخوادهایدهویگنشرلی بسیماهسونلویی آرم استرانگ عادت های اتمی و اثر مرکب
دختری_از_جنس_یخ_ عضویت: 1399/12/15 تعداد پست: 12481 آره ...معین و گوگوش Cheers to me 🥂 عاشقِ خود شدن شروع یک زندگی رمانتیکِ مادام العُمر است ...💙
ژینوس؛ عضویت: 1402/03/02 تعداد پست: 2078 متولد۸۱مابی، گوگوش، داریوش(عاشق آهنگاشم)گوش میدم همیشه سعی کنید خودتون باشید،و اگه اینی که الان هستید خودتونید سعی کنید خودتون نباشید!!🌚🌱
زحل_من عضویت: 1401/12/26 تعداد پست: 11172 ارهههه هایده مهستی خیلی دوست دارم از همه بیشتر دوست دارم مثل شیشه باش هر کی شکستت ببرش ___ یـܘ ܝوܝ̇ ܣـܩـࡅ߳ـوܝ̇ߺـو ܩیܦ̇ܝوܢܚ݅ܩܢ ܢܚ݅یܝܭߊܭߊئو ܩیـܟܿܝܩ:)من عجیب نیستم من یه نسخه محدودم🤍 ߊࡅ߭ܧܥ ࡅ߳ࡐ ܥܼܥ̇ߊܢ̣ܨ ࡐߊܢܚܩܢ ܭܘ ܝ݆ߺܝࡅ߳ߺߺܙ ࡅ߳ࡐ ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ حࡐߊܢܚܩܢ ܢ̣ܣࡅ߳ߺߺܙ ܩࡍ߭ ܢܚ݅ܥܩܢ ܥܝܭَࡅ࡙ܝ ࡅ߳ߊࡅ݅ߺࡅ࡙ܝࡅ߳ߺߺܙ ܝࡐ ܧܠܢ̣ܩܢ ࡅ߭ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ ܭࡅ߭ܥ ߊࡎܠߊ ߊܝ̇ࡅ߳ߺߺܙ ܥܠܙ ࡅ࡙ܘ ܩܫ̇ܝࡐܝ ܢ̣ܨ ܭܠܘ ࡅ߭ܭَߊܘ ܧܠܢ̣ܚ݅ࡍ ࡅ࡙ܘ ܥ̇ܝܘ ܢܚ݅ܥܘ ܢܚ݅ܥܘ ܩܨ ܥࡐࡅ߭ܨ ܩࡍ߭ ߊࡅ࡙ࡍ߭ ࡅ߭ܢ̣ࡐܥܩܢ ܥܠܙ ࡐ ࡅ߳ܫ̇ࡅ࡙ࡅ࡙ܝ ܝܦ̇ࡅ߳ߊܝܚ݅ࡍ ܟܿࡐܥܩܢ ܩࡐࡅ߭ܥܩܢ ࡅ߳ࡐܨ ܭߊܝܚ݅ࡍ ߊ߬ܟܿܘ ܩࡍ߭ ߊࡎܠߊً ߊࡅ࡙ࡍ߭ ܢܚ݅ܭܠܨ ࡅ߭ܢ̣ࡐܥܩܢ تو خودتو داری نمیدونی نداشتنت یعنی چی :)! به غم کسی اسيرم که ز من خبر ندارد 🤍 گاهی وقتا احمقانهترین و دستنیافتنیترین رویاها و ایدهها میشن نقطه پرتاب تو....
eleza عضویت: 1398/06/25 تعداد پست: 24609 تا یکی دوسال پیش از اهنگ های قدیمی متنفررر بودم اما یهو عااشق بعضی هاشون شدم کلا اهنگ های معین بعضی از ابی یا داریوش اما هنوز از خواننده های زن بدم میاد بجز یکی دوتا اهنگ🤣🤣شوهرم میگه اثر گذشتن سنته😂 به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃