2777
2789
عنوان

مامانهایی که بجه شیرخشکی دارن بیان

136 بازدید | 16 پست

دخترم تا ۴ ماهگی شیر خودمو میخورد و روزی نهایتا ۵ پیمانه شیرخشک میدادم

بعد از ۴ ماهگی شیر خودمو نمی خوره و داره شیرخشک میخوره

عداب وجدان گرفتم،از طرفی شیر خودمم خیلی کمه

من از روز دوم هم شیر خشک همشیر خودمو دادم .

از ماه دوم کلا کم شد و قطع کردم 

فقط شیر خشک خورد تا اخر 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من از روز دوم هم شیر خشک همشیر خودمو دادم . از ماه دوم کلا کم شد و قطع کردم   فقط شیر خش ...

دخترم خودش شیرمو پس زد.

میگم اگه اون ۵ پیمانه شیرخشک رو نمی دادم شیرمو پس نمی زد

یه حس عذاب وجدان دارم.از طرفی شیر خودمم کم چربه و بی خاصیت

من سراولم ازروز اولیرخشکی بود فقط یک ماه اونم بادوشیدن بهش شیردادم خیلی عذاب وجدان داشتم کارم فقط گریه بوداما خداروشکر رشدش خیلی خوب بود،به نظرم هوش مربوط به ژنتیکه نه خوردن شیرمادریاشیرخشک

دلم هوای حرم دارد....سلام آقا...
دختر من شیرخشکی بود.ماشالا سر و مر و گنده.عذاب وجدان نداره که .ازشیر مادر بهتر نباشه بدتر نیس

شیر خودم که بی خاصیته خودمم می دونم شیرخشک بهتره ،دختر بزرگم یه سالگیش ۸ کیلو شد!

ولی با این حال بازم عذاب وجدان دارم

یه حرفایی میزنین آدم شاخ درمیاره

پس اوناییکه شیرخشکی بودن همه پخمه و خنگن شیرمادریا باهوش؟؟؟؟؟

پسر من شیرخشکی بود همه چیش اوکیه خداروشکر

پسر داداشم شیرمادر خورده ضعیف همیشه هم رنگ و روش زرده

تازه بعد ۶ ماه میتونی غذا بدی بعدش چیزایی بده ک هوشش زیاد شه

❌آقایون درخواست دوستی ندن❌
من سراولم ازروز اولیرخشکی بود فقط یک ماه اونم بادوشیدن بهش شیردادم خیلی عذاب وجدان داشتم کارم فقط گر ...

والا اونقد از قدیم از شیرخشک بد گفتن اینجوری عذاب وجدان گرفتم

مامانم اون ۵ پیمانه رو هم نمیذاشت بدم

والا اونقد از قدیم از شیرخشک بد گفتن اینجوری عذاب وجدان گرفتم مامانم اون ۵ پیمانه رو هم نمیذاشت بدم

آخه الان قدیم نیست که شیرخشکای الان همه چی دارن که شیرمادرممکنه کمبود داشته باشه اونارو،

دلم هوای حرم دارد....سلام آقا...
یه حرفایی میزنین آدم شاخ درمیاره پس اوناییکه شیرخشکی بودن همه پخمه و خنگن شیرمادریا باهوش؟؟؟؟؟ پسر ...

خودتم می دونی تو جامعه از شیرخشک بد گفتن و این پیش زمینه تو ذهن همه مون هست.منم نگفتم بده

الان خودمم به بچم شیرخشک میدم

ولی خب میخواستم نظرهارو بدونم و یکم اروم شم

خب الان شما میگی بچه ات شیرخشک خورده و باهوشه

آخه الان قدیم نیست که شیرخشکای الان همه چی دارن که شیرمادرممکنه کمبود داشته باشه اونارو،

درسته.شیر خودم که هیچ خاصیتی نداره

۴ماهم بهش شیرمو دادم ،فک کنم همون براش کافی باشه

خودتم می دونی تو جامعه از شیرخشک بد گفتن و این پیش زمینه تو ذهن همه مون هست.منم نگفتم بده الان خودم ...

اصلا نگران نباش

هوش اولا ژنتیکه بیشتر

بعدشم میتونی چهار مغز مویز اینا بدی بهش

البته من خودمم اول شیر خودمو دادم بعد شیرم خشک شد

اولش عذاب وجدان داشتم فک میکردم مادر خوبی نیستم

ولی شیرخشک خیلی خوبه همین بچه همش نمیچسبه بهت خودش کلیه

❌آقایون درخواست دوستی ندن❌