2777
2789

من بدبختی زیاد کشیدم با یه دختر ۲ ساله دارم جدا میشم مادرمم سختی زیاد کشید امروز خاله هام و دخترخاله هام اومدن خونه مادرم ( منم قهرم و کارم دادگاهه ) همشون دست و گردن و کلا طلا بود بجز مادرم خیلی غصه خوردم مادرم خیلی نداری کشیده بخدا منم ندارم طلا اما من فرق دارم مادرم خیلی مظلومه قسم خوردم در آینده کل دستاشو طلا بکنم کار کنم اینجام بمونه به یادگار .

ان شاءالله ان شاءالله ان شاءالله

کاربری جدید نیستم کاربری قبلیم ترکید . بابام به رحمت خدا رفته. کاش زنده بود. لطفا برای ازدواجم دعا کن.                                              https://harfeto.timefriend.net/17280721063689

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهی آمین. از خدا میخوام عاقبت زندگیت ختم بخیر بشه و انقددددددررررر موفق بشی که مادرت از خوشحالی اشک شوق بریزه... کلی هم واسش طلا بخری😊🥰 

بابا جونم خواهرمم اومد پیشت خیلی مواظبش باش 🫂جون عزیز خودت تنهاش نزار ما که تلاشامون بی نتیجه موندو خدایی نبود که کمکمون کنه. اما تو مهربونی، تو پدری، تو بچه هاتو دوست داری بغلش کن تا جای درداش خوب بشه و آروم بگیره.... فقط دعا کن زودتر بیام پیشتون 🥀🥀
الهی آمین. از خدا میخوام عاقبت زندگیت ختم بخیر بشه و انقددددددررررر موفق بشی که مادرت از خوشحالی اشک ...

امیییین خاله هام در مورد طلاهاشون حرف میزدن مادرم نگاه می‌کرد فقط دلم خیلی شکست صدای قلبمو شنیدم