2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حس نمیکنی باید ملاک های بیشتری رو مدنظر بگیری؟

سن و پول؟ همییین؟

کاش از شاخه سر سـبز حیات ، گل اندوه مرا می چیدی🌸                                                                                                              به نام زن زندگی آزادی.                                                                                                                 دوست عزیز به زمین هم به اسمون بره هموطن همیم و تا ابد توی یک جبهه هستیم.                                                    بهترین هارو براتون میخوام و عذر میخوام اگر با خشم صحبت کردم امیدوارم درکم کرده باشید و به دل نگیرید  

بله 😌😌اصن ایده آل من اختلاف سنی ۱۲سال و بالاتره

بی حوصله ام ... چنان که غم می ریزد                                                                                                                                           یک لحظه اگر تکان تکانم بدهند                                               ..🚶‍♀️...🚶‍♀️     ...            🚶‍♀️        ...                      🚶‍♀️              

۱۳ سال و حتی ۱۵ سال سال اگر تفاهم و علاقه باشه اصلا به چشم نمیاد عزیزم ، سن اگر معیار سنجیده و بدون خطایی بود این همه زوج با اختلاف سنی کم به دادگاه خانواده برای طلاق مراجعه نمیکردن 

مهم علاقه و تفاهم هستش 

پزشک ( MD _ Ph.D - genetics ) 

آره چرا که نه 

با کسی که ۱۱ سال ازم بزرگتره و پولدار هم نیست ازدواج کردم

اگه دیدی با کامنتم مخالفت کردی و جوابتو ندادم یعنی حوصله بحث ندارم😇 آره اصلا هر چی شما میگی درسته😁