2777
2789

سلام

اگر دختر خانم بالای ۲۵ سال باشد!به نظر من اختلاف سنی ۱۰_۱۲ سال موردی ندارد و قابل قبول است.

🌸ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّل فَرَجَهُم🌸
من نیستم دختر خالمه عزیزم ۲۲سالشه

همین حرف منو بهش بگو 

درضمن ۱۳ سال خیلیه ها! اون ۶۰ سالش باشه و دنبال پروستاتش بدوعه دختر خالت هنوز یه خانوم سرحال ۴۷ سالس!

کاش از شاخه سر سـبز حیات ، گل اندوه مرا می چیدی🌸                                                                                                              به نام زن زندگی آزادی.                                                                                                                 دوست عزیز به زمین هم به اسمون بره هموطن همیم و تا ابد توی یک جبهه هستیم.                                                    بهترین هارو براتون میخوام و عذر میخوام اگر با خشم صحبت کردم امیدوارم درکم کرده باشید و به دل نگیرید  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ازدواج کردم ولی جدا شدم،،البته فقط برای پول نبود از اختلاف سنی بالای ۱۰ سال خودم خوشم می یومد و مشکلی بابت سنمون نداشتیم،،یکی ام این که از ظاهر و چهره اش خوشم اومد،،اگه شخصیتشون بخوره بهم خب خوبه فقط با پولدار بودن نمی شه نظر داد ک.

جان منی،جانان منی،در بطن منی،جانانه بیا....۱۴۰۲/۱۱/۱۹ فهمیدم یه فندق تو راهه🤩😍انشالله قسمت همه ی منتظرا....

دختر خالم دانشجوی دندانپزشکیه تهران تو ی رستوران این پسره همش میبینه اینو عاشقش میشه دختر خالم میگه از قیافش معلوم بود سنش زیاده بهش گفتم ما باهم جور درنمیایم گف ن من ۲۸سالمه اونموقع دخترخالم ۲۰سالش بود ماجرا برای دوسال پیشه خلاصه قبول میکنه و آشنا میشن پسره تا سرحد جنون دوسش داره پدرش هم خیلی آدم پولدار و سرشناسی هست توی تهران تک پسره شبی که میخواستن بیان خاستگاری به دختر خالم گفته من متولد ۶۷ام ۳۵سالمه دخترخالمم ۲۲سالشه خیلی خوشگله و خیلی خانواده متوسطی دارن و خونشونم اسلامشهر اجارس حالا مونده ولش کنه یا قبول نکنه اندازه ۲۰۰میلیون برای دختر خالم فقط طلا کادو خریده بود تو دوران آشنایی همشو من دیدم دختر خالم عاشق پورشس عکس چند تا پورشه براش فرستاد گف کدومو میپسندی دختر خالم قبول نکرد گف بعد ازدواج

کاربری دست دو تا دوسته

اره

ولی دختر خالت شوهر هم نکنه بعدا پولدار میشه چون دندونپزشک میشه

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.
دختر خالم دانشجوی دندانپزشکیه تهران تو ی رستوران این پسره همش میبینه اینو عاشقش میشه دختر خالم میگه ...

با کله قبول کنه

انقد عاشقشه

یه روزی ام تو کوچه ما عروسی میشه...🌱