2777
2789

اشتباهه.(مگر در مواااردی)

کاش از شاخه سر سـبز حیات ، گل اندوه مرا می چیدی🌸                                                                                                              به نام زن زندگی آزادی.                                                                                                                 دوست عزیز به زمین هم به اسمون بره هموطن همیم و تا ابد توی یک جبهه هستیم.                                                    بهترین هارو براتون میخوام و عذر میخوام اگر با خشم صحبت کردم امیدوارم درکم کرده باشید و به دل نگیرید  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اشتباهه.(مگر در مواااردی)

اره خوب نیس میدونم ولی دیگه طاقت نیوردم. حالا من نرفتم خومشون اونام اصلا دیگه یه زنگم نزدن. همش دخالت مدام شوهرمو امر و نهی میکردن با من لجبازی میکردن زندگی دخترسونو مقایسه میکردن به همه چی کار داشتن

منم ارتباط ندارم  مناها قطع رابطه هم نیستم  شوهر ادم مهمه خوب باشه من که شوهرم هر روز اذ ...

شوهرم بلاخره ارشون تاثیر میگرفت. خودشم این ذوسه ماه نرفته خونه پدرش چون اخرین بار سر بچه هامون با مادرش بحث کرد

اره خوب نیس میدونم ولی دیگه طاقت نیوردم. حالا من نرفتم خومشون اونام اصلا دیگه یه زنگم نزدن. همش دخال ...

یه روزی یه حایی خدایی نکرده شوهرت تلافی میکنه ها.

بعترین کار دوری و دوستیه

کاش از شاخه سر سـبز حیات ، گل اندوه مرا می چیدی🌸                                                                                                              به نام زن زندگی آزادی.                                                                                                                 دوست عزیز به زمین هم به اسمون بره هموطن همیم و تا ابد توی یک جبهه هستیم.                                                    بهترین هارو براتون میخوام و عذر میخوام اگر با خشم صحبت کردم امیدوارم درکم کرده باشید و به دل نگیرید  
یه روزی یه حایی خدایی نکرده شوهرت تلافی میکنه ها. بعترین کار دوری و دوستیه

والا چندان اشتیاقی ندارن من برم خونشون کلا با همه فامیل مشکل دارن با دامادشونم قهرن ولی شوهرم اخلاقش خیلی بد شده این مدت. منتظر فرصتم تا این قهر تموم بشه خیلی بدتره

شوهرم بلاخره ارشون تاثیر میگرفت. خودشم این ذوسه ماه نرفته خونه پدرش چون اخرین بار سر بچه هامون با ما ...

من شوهرم باهاشون قطع رابطه ست بخاطر فحاشی های مدام مادرش و خیلی چیزا  حالا بدبختی اینجاست خودشم بد دهنه من دیگه ازش خسته ام به هیچ صراطی مستقیم نیست

جالبه مادرش از چشم من میبینه دسته گلی که پرورش داده و سهم این تربیت بد رو نمیپذیره این وسط من گرفتارم

لیلی عالم تویی با این همه مجنون....
والا چندان اشتیاقی ندارن من برم خونشون کلا با همه فامیل مشکل دارن با دامادشونم قهرن ولی شوهرم اخلاقش ...

منم شوهرم خودش قهره ها

من ختمم خاله شوهرمم  بوده رفتم شوهرم انداختم رو دروایسی رو بوسی کردن باهم منتها خودش باهاشون دلش نرم نیست.... سر منم بدتر عقده خالی میکنه

لیلی عالم تویی با این همه مجنون....
والا چندان اشتیاقی ندارن من برم خونشون کلا با همه فامیل مشکل دارن با دامادشونم قهرن ولی شوهرم اخلاقش ...

دقیقا همینجوری میشه و تورو مقصر میدونه