کاش از شاخه سر سـبز حیات ، گل اندوه مرا می چیدی🌸 به نام زن زندگی آزادی. دوست عزیز به زمین هم به اسمون بره هموطن همیم و تا ابد توی یک جبهه هستیم. بهترین هارو براتون میخوام و عذر میخوام اگر با خشم صحبت کردم امیدوارم درکم کرده باشید و به دل نگیرید
اره خوب نیس میدونم ولی دیگه طاقت نیوردم. حالا من نرفتم خومشون اونام اصلا دیگه یه زنگم نزدن. همش دخالت مدام شوهرمو امر و نهی میکردن با من لجبازی میکردن زندگی دخترسونو مقایسه میکردن به همه چی کار داشتن
اره خوب نیس میدونم ولی دیگه طاقت نیوردم. حالا من نرفتم خومشون اونام اصلا دیگه یه زنگم نزدن. همش دخال ...
یه روزی یه حایی خدایی نکرده شوهرت تلافی میکنه ها.
بعترین کار دوری و دوستیه
کاش از شاخه سر سـبز حیات ، گل اندوه مرا می چیدی🌸 به نام زن زندگی آزادی. دوست عزیز به زمین هم به اسمون بره هموطن همیم و تا ابد توی یک جبهه هستیم. بهترین هارو براتون میخوام و عذر میخوام اگر با خشم صحبت کردم امیدوارم درکم کرده باشید و به دل نگیرید
یه روزی یه حایی خدایی نکرده شوهرت تلافی میکنه ها. بعترین کار دوری و دوستیه
والا چندان اشتیاقی ندارن من برم خونشون کلا با همه فامیل مشکل دارن با دامادشونم قهرن ولی شوهرم اخلاقش خیلی بد شده این مدت. منتظر فرصتم تا این قهر تموم بشه خیلی بدتره
والا چندان اشتیاقی ندارن من برم خونشون کلا با همه فامیل مشکل دارن با دامادشونم قهرن ولی شوهرم اخلاقش ...
دقیقا همینجوری میشه و تورو مقصر میدونه