من دانشجوی روانشناسی هستم و محبوب یکی از اساتید خبره دانشگاه😇 همیشه سعی میکنم خودمو به ایشون نزدیک کنم بلکه یکم شبیه ایشون بشم و بتونم به مراجعان عزیز در آینده کمک کنم. استاد من هرگز راجب مسائل خصوصی مراجعان به طور مستقیم و با نشون دادن چهرشون به من چیزی نمیگه چون بشدت به حریم خصوصی مراجعانشون احترام میذاره. نه فقط استاد من اکثر روانشناسان محترم (نگید چرا تو سایت عنوان کردی چون من قرار نیست راجب محل زندگی اون خانم و عکسشون تصویری تو سایت بزارم قصدم اینه نی نی سایتی های عزیز رو آگاه کنم نسبت به هر تغییر بدون منطقی از همسرشون)
ماجرا ازین قراره که خانومی (به گفته استادم از نظر ظاهری خوشتیپ و زیبا جوری که فکرشم نمیشه کرد به ایشون خیانت شده) به مطب مراجعه میکنه و داستان زندگیشون ازین قراره: این خانم و همسرشون تو محل کار همسرشون باهم آشنا میشن، این آقا چن تا فروشگاه زنجیره ای دارن و خانومشون برای کار به اونجا میرن که آقا علاقمند میشه و بعد از خاستگاری پدر دختر خانم که فقط پول آقا رو دیده سریعا بله رو میدن. بزارید از لحاظ شخصیتی بگم آقا مغرور خودرای مردسالار شکاک و بدبین تنها خوبی ایشون خوشچهره بودن و ولخرج بودن حالا خانم بشدت زیبا خوش اخلاق مهربون انرژی مثبت عیب ایشون وسواس تمیزی و زودرنج بودنه با وجود این مشکلات خانم تحمل میکنه و ارتباطش خیلی خیلی محدود میشه با اطرافیان بخاطر شک و کتک زدن آقا. تا اینکه متوجه میشه همسرشون با کسی در ارتباطه که به گفته خود خانم بزرگترین اشتباهش این بود که به روی همسرشون آورد و باعث شد نفر سوم رو به عقد موقت خودش دربیاره. خانم هم چون از طرف دامادشون تا حدی تامین میشدن بشدتتت مخالفت میکنه با طلاق و میگه باید به هر طریقی شده زندگی کنی حق نداری برای قهر و طلاق به خونه من بیای ادامه رو هم تایپ میکنم و الان میگم