2777
2789
عنوان

میشه بیاین بگین همسرم حق داشت یا نه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 563 بازدید | 40 پست

اومدیم تو خونه داد و بیداد که آبروم رفت و چرا هماهنگ نکردی با دوستت هستی؟چرا بهش نگفتی سر کوچه پیادت کنه؟چرا دور زد توی کوچه؟؟چرا ابرو منو بردی؟؟منم گفتم تو نیومدی سلام کنی حالا طلبکاری؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعد میگه همیشه منو تو موقعیت قرار میدی که ندونم چکار کنم و آبروم بره!!!گفتم خب اولا من از کجا خبر داشتم تو دقیقا امر از این ساعت و از این کوچه میای بعدم حالا مگه چی شده خب میومدی یه سلام علیک میکردی، گفت درست ندیدمتون تا آخر بار، گفتم خب حالا سلام نکردی به درک فوقش میگم ندیدیش میگه نه تو مقصریو خرابکاری کردی، گفتم من تو شرایط مشابه تو فوقش یا میومدم سلام میکردم یا نمیکردم و بعدم میگفتم ندیدمش ولی تو همش الکی بحث راه میندازی که بگی من اشتباه کردم و مقصرم  

مگه ماشین دوستت چیه ماشین شما چ هست که میگی قدیمی.واضح توضیح بده لطفا

ما دوتا ماشین داریم، دوستم سمند داشت شوهرم با پراید هاچبک، والا چیز بدی نیست به نظر خودم خب برای تو شهر خوبه دیکه 

بش بگو مثلا میخوای دوستم تورو خوشگل خوشتیپ ببینه ک چی بشه ؟؟؟؟

همیشه همینطوره، اگه یکم موهاش نامرتب باشه حاضر نیست کسی ببینتش و اگه ببینن کلی ناراحت میشه و به من میگهتو موقعیت بد قرارم دادی

همیشه همینطوره، اگه یکم موهاش نامرتب باشه حاضر نیست کسی ببینتش و اگه ببینن کلی ناراحت میشه و به من م ...

بگو بابا ولمون کن طوری نی 

سخته زندگی ...خدایی سخته .... به ابلفض سخته🙂🦦

ما دوتا ماشین داریم، دوستم سمند داشت شوهرم با پراید هاچبک، والا چیز بدی نیست به نظر خودم خب برای تو ...

هاشبک تو شهر حرف نداره.اتفافا بهتر از سمنده.با این تفاصیل هردو از تولید متوقف هستن🥴😁