2777
2789
عنوان

میشه بیاین بگین همسرم حق داشت یا نه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 563 بازدید | 40 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا دوستت شوهرتو بد تیپ بیینع مگ چی میشع !!🥲😄

نمیدونم بخدا، حالا جالبه خیلی وقتا من از سرکار خسته و داغون با مقنعه و تیپ کاری میاد دنبالمیه جای مهم بریم و من اصلا نمیگم ظاهرم بده و میرم

حق با توعه و تمام!شوهرت خیلی غیر منطقی و اغراق آمیز رفتار کرد،اصلا معنی نداره همچین واکنش شدیدی برای ...

مرسی عزیزم، آخه من مگه کف دستم بو کرده بودم اتفاقی همزمان میرسیم، چنان قیافه حق به جانب گرفت و داد و بیداد کرد و بعدم قهر مثل بچه ها

هاشبک تو شهر حرف نداره.اتفافا بهتر از سمنده.با این تفاصیل هردو از تولید متوقف هستن🥴😁

خب مسئله اینه که دوست من بود، اگه من خجالت می کشیدم و غر میزدم یه چیزی ولی برای من اصلا مهم نبود آخه مگه شخصیت آدم به تیپ و ماشینه!؟در ضمن خب شوهرم هم از سرکار اومده بود طبیعی بود مرتب نباشه، ولی اینو همه درک میکنن جز خودش

انگار شوهر منو گفتی، وقتی مقصره صددر صده بیشتر میره تو قیافه برام😒 

بخدا این مردا یه چیزیشون میشه عمدا دنبال بهانه میگردن دردسر و اعصاب خوردی درس کنن