2777
2789

سلام دوستان لطفا راهنماييم كنيد منو همسرم يك ساله ك عقديم و قرار بود ك هرچي كه داريمو بفروشيمو خونه بخريم ماشينو طلاهارو فروختيم تو اين راه پدرشوهرم هزارتومنم كمك نكرد ...پدر من ادم تحصيلكرده و سرشناسيه  و جايگاه اجتماعيه بالايي دارهبخاطر همين پدرشوهرم از پدرم خواست كه واسمون ي خونه پيدا كنه بعد ي مدت پدرم ي خونه با قيمت مناسب و شرايط خوب پيدا كرد كه ب پول ما ميخورد ب پذرشوهرم معرفي كرد بقيه كاراي دفتريشو سپرد ب پدرشوهرم اوناعم طبق قرارداد نصف مبلغو چك كشيدن گذشت تا اين ك ديروز موعد چك بود ك شوهرم گف ٥٠تومن از پولم كمه و خرج شده و ندارم خونوادمم ندارن ك كمك كنن من ب پدرم نگفتم كه پول كم اومده زورم اومد وقتي خونواده شوهرم هيچ كمكي نكردن باباي من بياد وسط چون پدرم ب حد كافي كمكمون كرده نصف اون طلاهايي ك برا خونه فروختمو پذرم سرعقد داده بهم 

ادامه داره

روی صحبتم با استارتر هست نه شما دوست عزیز ..وقتی با هم راجب چیزی موافق نیستیم و بحثی میکنیم بهت توهین نمیکنم فقط داریم بحث میکنیم قضیه رو ناموسی نکنید تو رو خدا..جنبه بحث داشته باش..انقدر واسه چیزای بی ارزش قسم خدا ندید..اسم کاربریم رو دوس داشتم این بزارم وگرنه املام خوبه خانم معلم🙂مخالف صد در صد ازدواج فامیلیم چرا؟ برای فهمیدم جوابش یه سر برو بخش اعصاب کودکاندوست عزیزی که لطف میکنی وارد تاپیک من میشی : لطفن به کلمات و لحنت خیلی توجه کن عزیزم ، درسته تاپیک زدم و نظر خواستم اما دلیل نمیشه شما به خودت اجازه استفاده از هر ( لحن و کلماتی ) رو بدی، من مسئول عقده های کسی نیستم ، پس از اونجا که هیچکدوم اعصابمون رو از سر راه نیاوردیم ،بیخیال تاپیک من بشو و برو♥️🌹❤️دوستدار اعصاب خود و دیگران

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گفتی لایکم کن

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)

حالا پدرشوهر بيشعورم بجاي اين كه ب بابام زنگ بزنه ب بنگاه زنگ زده گفته بقيه پولو از فلاني(باباي من)بگيرين پدرم خيلي ناراحت شد ولي ازونجايي ك هم خيلي مظلومه و هم انسان واقعيه گف خودم ميدم بقيه پولو تا اين ك شب شوهرمو پدرشوهرم اومدن دم درمون پدرشوهرم با حالت طلبكاري با پدرم حرف ميزد ك اره اين بنگاهي كلاهبرداره ٥٠تومن پول زوره از ما ميخواد بگيره جاهاي ديگ خونه ارزونتره خيلي گرون انداخت بهمون من ديدم بابام هيچ جوابي نداد بهش خودم جوابشو دادم گفتم خب ارزونتر سراغ دارين ميرفتين اونو ميخريدين چرا سپردين ب باباي من؟اينو گفتمو رفتم بعد پدرشوهرمم هرچق تعارف كرديم ك بياد بالا نيومد فقط شوهرم اومد 

حالا کاری که شده، اشکال نداره، فقط هر طور شده خونه را به نام خودت بزن، چون واقعا حق شماست  

موافقم...اینجوری حس سواستفاده گری و ظلم نمیکنه استارتر ...همینکه حقشه درسته پسر هم پول گذاشته ولی چون پدر دختر و دختر کمک کردن تونسته بخره.

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)

شوهرم بعد شام رفت خونشون وقتي رفت خونشون اصلا ي ادم ديگه شد زنگ زد بهم گف ك تو ب باباي من بي احترامي كردي و پيش خونوادش با من بد حرف زد حالا چندروزه ك قهريم چيكار كنم؟حس ميكنم منو پيش خونوادش خورد كرد

اشتباه ازخودته که طلاهاتو دادی اوناوظیفشونه خونه اماده کنن برات

عزيزم اخه خونواده شوهرم ازونايين ك به داشتن خونه اهميت نميدن اصلا اينده نگر نيسن در لحظه زندگي ميكنن پدرشوهرم بااين سنش هنوز مستاجره من مجبور بودم ك بخاطر خونه از طلاهام بگذرم