2777
2789
عنوان

کلی غذا درست کرده بودم اما...

1204 بازدید | 41 پست

شوهرم گفت امروز از ماموریت برمیگردم چندتا از دوستامم میان نهار میخورن خودتو له زحمت ننداز از بیرون سفارش میدیم خسته میشی منم گفتم نه فلان کلی غذا درست کروم بعد الان یه مشکل پیش اومده میگه نمیتونم تا فردا برگردم شرمندتم کلی ذوق داشتم اعصابم خورد شد  غذاها رو هم بسته بندی کردم دادم به بچه های کار بده آدم ذوق داشته بعد ذوقش کور شه 😕

تاپیک هامو دنبال کنید و با سبک‌زندگیم بیشتر آشنا شید💚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم باور کن خدا شما را ازقبل مامور کرده بوده که برای بچهای کار غذا بپزی ...ثواب و ذوق این کار که بیشتره ...خدا اجر و پاداشش را چندبرابر بهتون بده

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
چیادرست کردی

فسنجون و قیمه کبابم که گفتم شوهرم میاد درست میکنه مزه دارش کردم گفت نمیام خودم کباب کردم

عزیزم باور کن خدا شما را ازقبل مامور کرده بوده که برای بچهای کار غذا بپزی ...ثواب و ذوق این کار که ب ...

مرسی عزیز دلم شاید😊❤️