2777
2789
عنوان

برای خواستگاری داییم چی بپوشم؟

635 بازدید | 38 پست

خیلی ذوق دارم ۹ ساله هی مخالفت میکردن خانواده دختره بالاخره راضی شدن 

گفتن پدر عروس میخواد تنها با داییم صحبت کنه بعدم بریم خواستگاری رسمی و بله برون رو یکی کنیم 

مهمون زیادی دعوت نکردن خاله و شوهرخاله دختره با پدر و مادر و داداش و زنداداشش

بودَنِت‌تَمومِ‌دَردامو‌خوب‌میکُنِه 🍃♥️Arman

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ۱۵ ساله چه لباسیو پیشنهاد میکنید بپوشم؟

مهمون زیادی نمیخوان دعوت کنن رسمیه و فقط میخوایم حرف های آخرو بزنیم و قرار عقد مشخص کنیم انگشتر نشون بندازیم دستش

من ۱۵ ساله چه لباسیو پیشنهاد میکنید بپوشم؟ مهمون زیادی نمیخوان دعوت کنن رسمیه و فقط میخوایم حرف های ...

یه کت و شلوار رنگ روشنم زیاد نمیخواد باشه

من مانتو دارم حالت کتی هست مشکیه بعد یه کراپ مشکی سفید میپوشم زیرش دکمه هاشم ک باز میزارم

با یه شلوار بوت کات مشکی میپوشم با کفش لژ دار سفید

بعد شال مشکی سفیدم میزنم موهام باز میزارم نمیبندم و میگن خیلی رسمی و شیک میپشم🫠🤣🤣🤣🤣 اینطور ک بقیه میگن 

خدایِ قشنگو نازو مهربونم اولا خیلی خیلی دوست دارمممم قده یه دنیاااا بعدشم خدا جونی تا تو کنارمی من از بنده هات هیچ ترسی ندارم((:♥️♥️♥️
یه کت و شلوار رنگ روشنم زیاد نمیخواد باشه من مانتو دارم حالت کتی هست مشکیه بعد یه کراپ مشکی سفید می ...

تصور که کردی خیلی ناز میشه ولی مانتو کتی مشکی ندارم یه سبز یشمی یه طوسی حالا موندم چطوری ستش کنم

۹ سال مجنونیه برا خودش 

چی داری بپوشی 

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^