من قبل عمل با محبی دیدم بینی هایی که ایراد داشتن ولی توجه نکردم گفتم برا من خوب میشه، بینیم بعد عمل انحراف داشت که دکتر با امپول و غضروف ساز فعلا تا حدی درست کرده و قول داده اگه درست نشد برام ترمیم کنه
ولی عمل های خوب هم زیاد داره که تا حد زیادی به این بستگی داره بینی الان خودت چه مدلیه، بینی قبل عمل من شکستگی داشت
بهتره ولی اون چیزی که فکر میکردم نشده عمل بینی شانسیه من قبل عمل با محبی دیدم بینی هایی که ایراد د ...
خیلی ممنون عزیزم از اینکه پاسخ دادین. من رفته بودم مطب یه خانم بودش که همین مشکل رو داشت و دکتر براش فیلر تزریق کرده بود. ولی باز هم ناراضی بود. به نظر من هم اصلا بینیش خوب نبود. منم با وجود اینکه نوبت زده بودم خیلی دودل شدم. بینی من نرماله و کم کار.
@گیلدا ۲۰۱۵ سلام عزیزم،من قصد دارم با دکتر محبی عمل کنم،داشتم تاپیک های مختلف رو میخوندم تا به تاپی ...
سلام عزیزم نه راستش اصلا راضی نیستم و اگه به عقب برگردم هرگز با ایشون عمل نمیکنم البته بازم عمل بینی به شانس هم بستگی داره و بینی خودتون ، ممکنه برای شما رو بتونه خوب در بیاره چند تا بلاگر هم پیش ایشون عمل کردن، مثل مری اچ ام عکسشو ببین که هیچ تغییری نکرده