2777
2789
عنوان

چیکار کنم آخه

133 بازدید | 18 پست

سلام دوستان من ۲۱ سالمه و ترم اولم این و بگم که تاحالا رل نزدم یعنی تو اینستا بهم درخواست میشد بایکی دوتاشون مدت کوتاهی فقط چت میکردم تا حالا کسی نبوده که مثلا یه جوری رفتارکنه انگارازم خوشش میاد  

الانم تو دانشگاه حس میکنم پسرااصلا من و نمیبینن 

درصورتی که بابقیه اینجوری نیستن

من تو دانشگاه رو یکی کراش بودم دوستم گفت اگه بودم حالا جذبش کرده بودم آدمارو زود جذب خودم میکنم

راستش من حس میکنم کاریزماتیک یا جذاب نیستم

حس میکنم بلد نیستم چیکارکنم که آدمارو جذب خودم کنم البته خجالتی هم هستم الان ۳ ۴ ماهه دانشگاه میرم تاحالا با پسری حرف نزدم حتی دخترام تعداد محدودی

...

مثلا میگن به پسر مورد علاقت لبخند بزن من روم نمیشه 

اصلا اگه یک درصد من لبخند زدم‌اون نزد چی😐

درکل حس میکنم با هم سن و سالام فرق میکنم اصن به قول خودشون دلبری و اینابلد نیستم 

همش میگن دهه هشتادیابلدن و اینا حس میکنم دهه هشتاد نیستم

...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همین طوری خوبه چشم و گوش بسته 

در عین حالی که میدونی اطرافت چه خبره 

میخوای رل بزنی که چی بشه مثلا 

با احساست بازی میکنن و آخر کار بیمار و زخمی رهات میکنن 

غرورت رو طوری حفط کن که خیلیا آرزوشون باشه جواب سلامشون رو بدی 

کرشمه ی تو شرابی به عاشقان پیمود                               که عشق بی خبر افتاد و عقل بی علم شد 
همین طوری خوبه چشم و گوش بسته  در عین حالی که میدونی اطرافت چه خبره  میخوای رل بزنی که چ ...

آخه خیلیام تهش به ازدواج ختم میشه 

حالا رل نزنم ولی حداقل ی نفر ی نگاه بهم بندازه همه رل دارن میان از رلاشون‌تعریف میکنن من چی بگم

...
آخه میگن این جور چیزا ترم اول اتفاق نیفته دیگه اتفاق نمیفته راسته؟

نه بابا
ترم اول فقط بچه بازی و کاته
اصلااا تا سه چهار ترم نباید فکرشو هم کنی...
بذار یکم بگذره...

زندگی یعنی: یک سار پرید....از چه دلتنگ شدی؟    دلخوشی ها کم نیست مثلا این خورشید🌟🍃

خودمم خیلی سرسنگینم واقعا دیگ حس میکنم دنیای امروز و فضای اجتماع این حد از سرسنگینی رو نمیطلبه  

الان مثلا میگم میرم ازشون سوال میپرسم و از این جور سر حرف باز کردنا اما وقتی پیششونم سرسنگینم  

...
آخه خیلیام تهش به ازدواج ختم میشه  حالا رل نزنم ولی حداقل ی نفر ی نگاه بهم بندازه همه رل دارن ...

ازدواج که بله 

وقتی رل نداری با اهل رل هم کمتر همکلام شو یا حداقل در این زمینه باهاشون حرف نزن 

البته فحوای کلامت میگه طالب رل زدن هستی منتها مواظب عواقبشم باش 

بهت توصیه نمیکنم 

کرشمه ی تو شرابی به عاشقان پیمود                               که عشق بی خبر افتاد و عقل بی علم شد 
ازدواج که بله  وقتی رل نداری با اهل رل هم کمتر همکلام شو یا حداقل در این زمینه باهاشون حرف نزن ...

فکر کنم‌تحت تاثیر جامعه قرار گرفتم 

راستی بنظرتون از پسری که تو امتحانا صندلی پشتیبانی میشینه تقلب بگیرم بده؟

ببینین دیگه در چه حدیم که ۱۰ تا امتحان پشت سرم بوده یکی دوجا واقعا خواستم بپرسم روم نشده

...
مثلا میگن به پسر مورد علاقت لبخند بزن من روم نمیشه  اصلا اگه یک درصد من لبخند زدم‌اون نزد چی😐 ...

دلبری کردن حالا شد امتیاز و شأن 

بلد نیستی زیاد هم مهم نیست 

به هر پسری  بخندیم که از ما خوشش بیاد ،می خوام اصلا نیاد

فکر کنم‌تحت تاثیر جامعه قرار گرفتم  راستی بنظرتون از پسری که تو امتحانا صندلی پشتیبانی میشینه ...

تقلب فی نفسه کار خوبی نیست 

اون پسر هم اگه بهت تقلب رسونده اونم در حد ده تا درس 

اگه غیر از این حرکتی نزده نمیشه روش حساب کرد