2777
2789

کفشام داغونع مانتوندارم هیچی نمیخرن برام کارتمم نمیدن

حتی خاستم تنهایی برم بازارجنگ جهانی راه انداختن ک دخترغلط میکنه تنهایی بره بیرون..

دلم برای خودم میسوزه حتی نمیتونم ب گسی بگم اینارو....گفتم نمیزارین خرج کنم لاقل بزارین طلا بگیرین باش مال خودتون ک ارزشش کم نشه دوسال دیگه...میگه ن میخوایم سودی بزاریم ماهی فلان قرون میگیریم.... باز بابام میگه میخوام بنایی کنم وام مبگبرم باحقوقت پول وامومیدم  درحدخودمون داریم نمیدونم این رفتاراچیه...بابام اجیل میخره فقط واسه خودشو مامانمو خواهر برادرامه از ترس اینکه من برندارم قایم میککن من رسمن اضافم

ب امید ایران سراسر ایرانی🥂

ازدواج کن

ی دختر هنرمند ورزشکار وباهوش با کلی رویاهای  قشنگ 💕 ویولنیست 🎻مربی شنا وفیتنس🏊‍♀️🏋‍♀️نیمچه زبان بلد انگلیسی و فرانسه😉نیمچه خیاط و گاها عکاس📸 در رویای پزشک شدن 👩‍⚕️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جات بودم.یا سر کار نمی‌رفتم....یا ازشون شکایت میکردم....ببخشید ولی مشخصه...هم فقیرن هم سطح شعورشون پایینه....برو کارتتو بسوزون....و سعی کن چندتا کارت داشته باشی مثلا حقوقت ک میریزن تو ی کارت....ی مقدار کمیشو ک دست اوناس بریز داخلش...خانواده ای ک نمیزارن دخترشون بره خرید...چطوری گذاشتن بری دانشگاه

تا وقتی خدا هست،ریشه ی هیچ آرزویی خشک نمیشه

اینا به جهنم پولاروگرفتن ک هیچی تازه هربار منو میبرن دانشگاه بابام دعوام میکنه ک خدا دست منو پیش بچم دراز نکنه هیچ وقت خدامنو محتاج تونکنه توخودخواهی فلانی....بخدااگه یبار جلوش حرفی از حقوق زده باشم ک پول منه نمیدم...حتی یک کلمه روحرفشون چیزی نگفتم تودل خودم ریختم ولی چراهمش دعوامیکنه ک من ب پولات کاری ندارم مال خودت(خودش میبره و میدوزه دعواروشروع میکنه وتموم میکنه ) بخدادارم دیوونه میشم حتی تو بهشون نگفتم چرااینجوری بام رفتارمیکنن

ب امید ایران سراسر ایرانی🥂