2777
2789

مسئله مال دوستمه ولی از اونجایی که هم خیلی صمیمی هستیم هم همخونه هستیم منو هم تحت شعاع قرار داده. اول از دوستم بگم(۷ ساله که میشناسمش و چیزایی که راجع به خصوصیاتش میگم رو مطمئنم ازش پس خواهشا یکی نیاد بگه نه دوستت خودش فلانه). ما دانشجو هستیم و شهر دیگه ای هستیم به خاطر همین خانواده کنارمون نیست و با هم همخونه ایم.دوستم یه دختر چادری با خانواده خیلی مقید و البته پدر و برادرهای غیرتی و ۱۹ سالشه که نه تنها تو فاز رل زدن بلکه تو فاز ازدواج هم نیست اصلا و فعلا فکرش پی درسه. بعد ما ترم ۱ هستیم و یه پسره جوگیر همکلاسی مونه و عاشق دوستم شده(پسره هم ۱۹ سالشه😂) بعد توی کلاسها دوستمو چند بار نگاه میکرده دوستم سنگینی نگاهشو حس کرده برگشته سمتش پیش خودش گفته این چرا هی نگاه میکنه اون موقع حتی اسم این پسره رو هم هیچ کدوم مون نمیدونستیم. بعد یه دختر و پسر تو کلاسمون هستن که با هم فامیل هستن(فامیل شون رو فرض کنید محمدی)دختره دوست ماست. این پسره که عاشق دوستم شده رفته به پسره محمدی گفته که این فامیل تو که با فلان دختره دوسته من اون دختره رو دوست دارم اونم از من خوشش میاد چون هی منو نگاه میکنه میخواد سر صحبت رو باهام باز کنه (همون جایی که دوستم سنگینی نگاه حس کرده برگشته سمتش منظورشه😐) بعد تازه ادامه هم داده این الان با حجابه بعدا بی حجاب نشه؟این موقع قصد مهاجرت نداشته باشه من نمیتونم از خانواده جدا شم این دختره هست که باهاش همخونه اس(یعنی من) اصلا دختر خوبی هست؟قابل اعتماده؟چجور دختریه؟ بعدشم تازه گفته منتظرم حاج خانم(یعنی مامان دوستم) رو ببینم ازش خواستگاری کنم😐 ادامه شو الان میگم

برای پرنده ای که کل عمرش را در قفس گذرانده پرواز بیماری است و برای کسانی که مفهوم پرواز 🦅را نمیفهمند هرچه بیشتر اوج بگیری کوچکتر میشوی. 

حالا اینا به کنار ما از این قضیه خبر نداشتیم تقریبا یه هفته بعدش تو یه کلاسی واسه استاد یه تکلیفی داشتیم که چند تا برگه نوشته بودیم بعد این پسره داشت برگه های خودشو دوستاش رو با منگنه دانشگاه منگنه می‌کرد دوستمم رفت گفت ببخشید آقای فلانی میشه مال منم منگنه کنی؟(اینجا تازه فامیلشو فهمیده بودیم) اونم گفت بله چشم بعد از کلاس که در اومده پسره محمدی رو پیدا نکرده گرفته زنگ زده بهش  با ذوق گفته محمدی میدونی چی شده اونم گفته نه چی شده گفته که دختره بهم برگشو داد منگنه کنم پس تا ۹۰ درصد کارم پیش رفته یعنی دیگه منو میخواست که داد به من محمدی بهش گفته منگنه دست کی بود؟اونم گفته دست من بعد اینم گفته خب پس به کی میداد؟ بعد گفته گیر نده تو هم داد به من دیگه اگه از من خوشش نمی اومد نمی‌داد منگنه کنم😐 در ادامه هم گفته البته خب چرا باید بدش بیاد اصلا من پولدار اون پولدار من گوشیم آیفون اونم گوشیش آیفون😐😐 رشته مون که یکی ما خانواده مذهبی اونا مذهبی خلاصه که به هم میایم چرا باید جوابش نه باشه؟ اینا رو دختره محمدی از فامیلش شنید اومد به ما گفت دوستم از من مشورت خواست گفت کاری کنم گفتم نه ولش کن از سرش میفته این خل شده بعدشم بری باهاش حرف بزنی فکر میکنه کشته مرده اش هستی تا اینکه دیدیم رفتار نصف پسرای کلاس با دوستم تغییر کرده یه جوری باهاش رفتار میکنن که انگار میدونن موضوع رو. دوست صمیمی همین پسره دوستمو خواهر صدا کرد در حالی که تا حالا هیچ دختر دیگه ای رو خواهر صدا نکرده میگه خانم فلانی 😐 یه پسره هست که اصلا دوستمو نمیشناخت جدیدا رفتارش با دوستم یه جوری شده انگار از بستگانش باشه و باهاش راحت باشه هی میاد با دوستم حرف میزنه ته صورتش هم یه خنده ریزی هست که تو رفتار با بقیه نیست اون سری برگشت به دوستم چشمک زد. یه پسره هست با این پسره محمدی دوسته این هر دفعه ما رو میبینه به زور خنده اش رو جمع میکنه بعد کاشف به عمل اومد که اون پسره اومده با این و پسرخاله اش که یه بار از خارج از کشور اومده بوده راجع به این مسئله مشورت کرده که چجوری پا پیش بذارم (اینم محمدی گفت بهمون). 

برای پرنده ای که کل عمرش را در قفس گذرانده پرواز بیماری است و برای کسانی که مفهوم پرواز 🦅را نمیفهمند هرچه بیشتر اوج بگیری کوچکتر میشوی. 

خلاصه انگاری به نصف پسرا رفته گفته بازم ما گفتیم ولش کن تا اینکه خبر اومد یه بار که من و دوستم خوراکی دستمون بوده از بیرون میومدیم تو کلاس یکی از پسرای کلاس یهو گفته اینا رو ببین چقدر به خودشون میرسن همش خوراکی دستشونه بعد اون پسره برگشته گفته هووو درست صحبت کن.😐خب الان هرکی اینو شنیده باشه میفهمه لابد یه چیزی هست که اون به دفاع از ما بلند شده دیگه. دوستمم از اونجایی که اولا خیلی مذهبیه و با این مسائل کنار نمیاد دوما خیلی نشخوار فکری داره و خودشو اذیت میکنه دیگه داره واقعا اذیت میشه میگه برم بهش بگم آیا تو این کارها رو کردی اگه گفت آره بگم به چه حقی اسم منو تو مکالمات دوستانه ات آوردی من کاری نکردم این حقو بهت داده باشم تو چطور جرئت میکنی منو سرفصل صحبت های آقایون کلاس کنی. خلاصه از این دست حرفا که خودشو جمع کنه من اول گفتم ولش کن ولی دارم میبینم این داره ادامه میده و رفته به نصف کلاس گفته و حس میکنم جلوش باید گرفته بشه چه کار کنیم بنظرتون؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عحب پسره احمقیه خیلی بدبخته بابا از این پسر ترم اولی که سلام میدی فکر میکنن ده ساله عاشقونی😐

آره میگم خیلی خله

چه کار کنیم بگیم منطقیه؟چون میترسم بره همه جا رو پر کنه با این سرعتی که داره پیش میره

یاد حبیب افتادم 

الان دوستت جواب نه بده کی ضرر میکنه ؟   

بنظر من اصلا ولش کنید بسپریدش به امون خدا 

کم کم سر عقل میاد 

فقط خیلی طبیعی باشید یجوریم نباشه که فکر کنه دارید ازرقصد بی محلی میکنید

یاد حبیب افتادم  الان دوستت جواب نه بده کی ضرر میکنه ؟     بنظر من اصلا ولش کنید ب ...

اولش منم همینو گفتم ولی تا این بخواد سر عقل بیاد میره به کل دانشگاه میگه

همین الانم محمدی میگه تو جمع پسرا یه جوری حرف میزنه که انگار رو دوست من غیرت داره 

بابا همه دارن می‌خندن 

چون اینی که من شنیدم  ازوناییه که میگه اگر با من نبودش هیچ میلی چرا ظرف مرا بشکست لیلی  ...

وای آفرین دقیقا همین بیت شعر رو واسه دوستم همش میخونم میگم اینو بزنی زیر گوشش هم خوشحال میشه ولی خب راه دیگه ای هست؟بنظرتون یکی از دوستامونو بفرستیم؟ آخه داره کل دانشگاه رو پر میکنه

دوستم میگه سختمه اسمم سر زبونها بیفته 

آره میگم خیلی خله چه کار کنیم بگیم منطقیه؟چون میترسم بره همه جا رو پر کنه با این سرعتی که داره پیش ...

😐پسره ی احمق زبونم قاصره بخدا به دوستت بگو اصلا نگاهشم نکته وقتی با هم میرین اما تو به نگاه خیلی بد بکن بهش شایذ بفهمه 

هر چند فکنم خیلی  بچه سن و نفهمه 

اولش منم همینو گفتم ولی تا این بخواد سر عقل بیاد میره به کل دانشگاه میگه همین الانم محمدی میگه تو ج ...

فکر میکنی اگه دوستت بره بگه کاراتو تموم کن 

این میره به دوستاش میگه که اره اومد همچین حرفی زد؟

اگه خیلی پرت باشه که گفتم یه داستان عاشقانه دیگه درست میکنه واسه خودش 

و اگرنه میره چارتا حرفم از خودش در میاره میگه نخواستمش فلان بود و ...

اصلا چه ارزشی داره 

چارتا پسر۱۹ ۲۰ ساله راجع بهتون چی فکر کنن 

الکی ناراحت نباشین شما کار خودتونو بکنید بزارید اونم کار خودشو بکنه 

خدا نجاتش بده   

اولش منم همینو گفتم ولی تا این بخواد سر عقل بیاد میره به کل دانشگاه میگه همین الانم محمدی میگه تو ج ...

اصلا محل نزارین اون خودشو انگشت نما کرده یکی دو ترم بالا تر بره از اول تا اخر دانشگاه اینو با انگشت نشون میده هر هر بهش میخندن میگن اینو دیدی؟ ترم یک عاسق شده بود خیلی ابلهه 

وای آفرین دقیقا همین بیت شعر رو واسه دوستم همش میخونم میگم اینو بزنی زیر گوشش هم خوشحال میشه ولی خب ...

کسر شانه که دوستتون بخواد اصلا با این بچه هم کلام بشه 

انقدر باید با بی تفاوتی گذر کنید از این مسئله که باقی بچه ها هم متوجه این بی تفاوتی بشن به مرور زمان