2777
2789

در کل میخوام بدونم خانم مستقل و موفق هستش مثلا خودش کسب و کار راه اندازی کرده باشه دانشگاه خوب درس خونه باشه و ارشد داشته باشه ازمون استخدامی قبول شده باشه یا شرکت کار کنه ویا توی روابطش موفق باشه و راضی باشه (میدونم همه با چالش رو برو میشن ولی لحتمال ۷۰درصد راضی باشد) 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دانشگاه از این هفته فرجه امتحانات شروع میشه  البته دانشگاه پیام نور امتحانات تش شروع شده

من ولی منم مشکلم ازدواجمه. زیادی موفق و مستقل شدم اما بعد احساسی وجودم خلا داره

تو دنیا زمانی به آرامش میرسی که توقعت را از دیگران برداری و فقط به خودت متکی باشی....

من ولی منم مشکلم ازدواجمه. زیادی موفق و مستقل شدم اما بعد احساسی وجودم خلا داره

منم همین مشکل رو دارم واقعا سخته چون نمیتونم محبت و عشق کسی رو دریافت کنم ولی از بقییه وجه ها زندگیم بیشتر راضی ام تاناراضی البت تاچند وقت قبل میرفتم سر کار اوضاع ام بهتر بود انشالله از سال دیگه برم سرکار اوضاع بهتر میشه

منم همین مشکل رو دارم واقعا سخته چون نمیتونم محبت و عشق کسی رو دریافت کنم ولی از بقییه وجه ها زندگیم ...

ان شاءالله🌷

تو دنیا زمانی به آرامش میرسی که توقعت را از دیگران برداری و فقط به خودت متکی باشی....