2777
2789

اونایی که باردار شدن چندمین اقدامتون بود...من اولین اقدامم بود...هرعلائمی  بگید داشتم و سه روز مونده به موعدم امروز دیدم چندتا قطره صورتی قهوه ای و قرمز دارم...دقیقا همین امروز فقط درد ندارم...فک کنم پریود شدم...حس منفی دارم...کاش بار بعد بشه...یعنی میشه؟!  خیلی دوس داشتم بشه انقدر تکرر ادرار و سینه درد داشتم...خیلی رحم و‌تخمدونام درد بود فک کنم داشتن امادگی پیدا میکردن

منم دقیقا مث خودت.۱۳روزپیش روزتخمک گذاریم اقدام کردم گفتم حتما گرفته.ولی ۴روزقبل موعدم،پریود شدم ولی حجم خون کم وفرق میکردبادفعات قبلیم...تموم شدم یکی دوروزه اما سینه هام حساسن نمیدونم چ کوفتیه اخه‌.بی بی هم نمیزنم چون دیگ زودتر شدم اه

مردای هول ونامحترم سایت😏بمن درخواست دوستی ندین چون واقعا با این کار اعصابم بهم میریزه وننه باجی‌نمیذارم‌بمونه واستون😡اجیای گلم میشه واس بچه دارشدنم ی صلوات بفرسین و دعام‌کنین دامن منم سبزشه🥺❤️عاشق نی نی هستم🥺ارزومه یه بی بی چک مثبت ببینم‌واون لحظه ازخوشحالی زیاد،سکته کنم🫡🤪

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم بخدا فرقی نداره برام...واقعا چون اولین بارم بود فک کردم باردارم..خیلی خورد تو ذوقم...

با ۱ بار اقدام خورده توی ذوقت؟ خیلیا سالها اقدامن نمیشه. در حالت عادی هم پزشکها میگن تا یک سال ممکنه طول بکشه و طبیعیه .

آدم ها ساعت شنے نیستند ڪہ سروتهشان ڪنے دوباره از اول شروع شوند آدم ها گاهے تمام میشوند، گاهے فقط با یڪ حرف…
اگه در حد چند لکه میتونه بارداری باشه و اونم لک لانه گزینی باشه انشالله همونی باشه که میخوای منم ۳ ...

فعلا که همون مقداره...نه من مطمعنم پریودشدم...دیگع امیدوار نیستم

منم زود تر شدم سه روز زودتر بنظرت این خوبه؟؟ 

اره من چن ماهه اقدامم و دوفامد میخوردم واس تنظیم پریودی و بارداریم.و این اولین باره جلو انداختم.امکانش خیلی زیاده ک دفع بعدی زود بگیره.چون اماده شده

مردای هول ونامحترم سایت😏بمن درخواست دوستی ندین چون واقعا با این کار اعصابم بهم میریزه وننه باجی‌نمیذارم‌بمونه واستون😡اجیای گلم میشه واس بچه دارشدنم ی صلوات بفرسین و دعام‌کنین دامن منم سبزشه🥺❤️عاشق نی نی هستم🥺ارزومه یه بی بی چک مثبت ببینم‌واون لحظه ازخوشحالی زیاد،سکته کنم🫡🤪

با ۱ بار اقدام خورده توی ذوقت؟ خیلیا سالها اقدامن نمیشه. در حالت عادی هم پزشکها میگن تا یک سال ممکنه ...

اره..چون اولین بار بود و هزاااار درد و علائم داشتم و‌ترشحات که فک کردم باردارم

وقتی اقدامی کل سیستم بدن به هم میریزه تا چند ماه تاخیر افتادن ها یا زود شدن ها . درد ها و حالات جدید ...

۳روز زودتر شدم و تموم شدم ولی سینه هام درد میکنه بازم.علتش چی میتونه باشه گلم.همش توهم میزنم نکنه حاملم..چون اینسری ی ذره شدت خونریزی کم بود واس خمون هی توشکمم😪

اره من چن ماهه اقدامم و دوفامد میخوردم واس تنظیم پریودی و بارداریم.و این اولین باره جلو انداختم.امکا ...

منم ماه پیش ۸ روز جلو انداختم خوبه یعنی؟

شنیدم میگن رحم اماده میشه

بنظرت علتش چیه

A💙R💙F