2777
2789
عنوان

کسی هست؟:( اقدامی های ناموفق بیاید یکم حرف بزنیم...

| مشاهده متن کامل بحث + 802 بازدید | 36 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره..چون اولین بار بود و هزاااار درد و علائم داشتم و‌ترشحات که فک کردم باردارم

باید ول کنی. 

الان اصلا هر ماه منتظر بودن چک کردن روزا فقط هورمونا به هم میریزه بدتر دور میشه ازت .

بهترین زمان الان که تمرکزتون روی رابطه زناشویی باشه ازش لذت ببرین . یهو یک ماه میبینی حواست نبود ۵ روز عقب افتاده به به بیبی ام مثبت شده 

خداروشکر
منم ماه پیش ۸ روز جلو انداختم خوبه یعنی؟ شنیدم میگن رحم اماده میشه بنظرت علتش چیه

۸روز..اره من زیادشنیدم اینو.حالا ننیدونم علتس چیه ولی زودجلو انداختن خوبه واس من ک سابقه نداش ..ولی خیلی امیدوارم دفع بعدی میگیره ایشالا.این سینه درد منو کشته من از پری تموم شدم ولی همچنان ادامه داره😔

مردای هول ونامحترم سایت😏بمن درخواست دوستی ندین چون واقعا با این کار اعصابم بهم میریزه وننه باجی‌نمیذارم‌بمونه واستون😡اجیای گلم میشه واس بچه دارشدنم ی صلوات بفرسین و دعام‌کنین دامن منم سبزشه🥺❤️عاشق نی نی هستم🥺ارزومه یه بی بی چک مثبت ببینم‌واون لحظه ازخوشحالی زیاد،سکته کنم🫡🤪

انشالله...خدا به هردومون نی نی بده❤️

انشالا

مردای هول ونامحترم سایت😏بمن درخواست دوستی ندین چون واقعا با این کار اعصابم بهم میریزه وننه باجی‌نمیذارم‌بمونه واستون😡اجیای گلم میشه واس بچه دارشدنم ی صلوات بفرسین و دعام‌کنین دامن منم سبزشه🥺❤️عاشق نی نی هستم🥺ارزومه یه بی بی چک مثبت ببینم‌واون لحظه ازخوشحالی زیاد،سکته کنم🫡🤪

راز موفقیت در بی خیالیه

برای من ۴۰ روز عقب افتاد

بعد فهمیدم

😐😂

دختر کاپشن صورتی با گوشواره های قلبی 🖤                                           #کرمان_تسلیت 🖤                                                  #شیراز_تسلیت🖤                                                ⁦🇵🇸⁩جنگیدن علیه ستمکارانِ سراسر جهان، تنها حقی است که برای انسانِ عصر ما باقی مانده است؛ چرا که درست در آن لحظه که ستمکاران برمی‌خیزند تا این حق را هم از انسان بگیرند، درست در همان لحظه، این جنگ، به اوجِ عظمت و حقانیتِ خود میرسد.⁦🇵🇸⁩                                                        #آتش_بدون_دود.                                            #نادر_ابراهیمی.                                                                                                                   

من نازایی داشتم پنج سال دوییدم فقط و فقط یک نفر نه همه اطرافیانم به طرز وحشتناکی دلمو شکست که بمیرم برمم یادم نمیره اما همین که اون طرف دلمو شکست تو اوج ناامیدی فهمیدم باردارم اون موقع بود که برای اولین بار حضور خدارو تو زندگیم بشدت حس کردم خدا خیلی مهربونه

امضای خدا پای تک تک آرزوهاتون
باید ول کنی.  الان اصلا هر ماه منتظر بودن چک کردن روزا فقط هورمونا به هم میریزه بدتر دور میشه ...

اره باید همینی که میگیو انجام داد...دقیقا...من با همین شمردن روزا و فکر کردنا درگیر بودم