2777
2789
عنوان

بدون لباس خوابیدن بده؟

1635 بازدید | 21 پست

من تاپ یا تیشرتمو در میارم معمولا‌.

زیر پتو راحت میخوابم.

ولی وقتی داداشم میاد کنارم بخوابه میپوشمش.

اونم کوچیکه کلاس اوله.

کاری ندارم اون چیکار لباس من داره ولی کلا بدم میاد یه جوریم چون سوتینم نمی‌نوشتم.

عادت کردم کلا یه سری شبا لباس میپوشم حس خفگی میکنم.

انگار نمیتونم کلا.🥲

چگذککصاسغدصملمفمصنسمسمسمشممصمتبنسمشمش

حتما بپوش وقتی داداشت پیشت هست

هنوز با جمله «به نام خدواند رنگین کمون» کنار نیومده بودم .  .که «بارون اومد و یادم داد ....» دختر کاپشن صورتی با گوشواره قلبی باید پاهایت زمین را لمس میکرد نه اینکه در آسمان ها سیر گنی !!!!

من پتو بخوره به پوستم اصلا راحت نیستم حتی اگه شورتک بپوشم

بخوام از خودم بگم یکی که تا میاد خوشی کنه پس گردنی میخوره🙃بابابزرگای عزیزم.کی میشه بیام پیشتون و دوباره ببینمتون؟😔بزرگترین درسی که زندگی بهم داد این بود که هیچکی نمیتونه زندگیتو تغییر بده جز خودت!ای کاش میتونستم به گذشته برگردم و به خودم بگم فکر نکن یه مرد میتونه زندگیتو تغییر بده،پاشو زندگیتو بساز!💔هزاردفه مردم تا بتونم زندگی کنم ولی هردفه شکست خوردم.شاید مرگ واقعی بتونه بهم زندگی ببخشه🙂گاهی دلم میخواد بچه دار شم ولی همینکه یادم میفته خودم قربانی بی‌تجربگی پدر و مادرم شدم پشیمون میشم.دلم نمیخواد این حرفارو پشت سرشون بزنم ولی اینجا مینویسم که یادم بمونه تا وقتی شرایط درستی ندارم بچه دار نشم😔و در نهایت بهم ثابت شد اونم یکی مثل بقیه اس و برخلاف ادعاش آدم خاصی نبود🙂                                            

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چه عادتای عجیبی دارین مثلا فکر کن یهو زلزله بیاد خدایی نکرده یا یه اتفاقی تو خواب برات بیفته بخوان کمکت کنن چه کاریه اینطوری بخوابی 

اَلحَمدُاللهِ الَّذی جَعَلَنا مِنَ المُتِمَسِّکِینَ بِوِلایَهِ امیرِالمومِنین عَلی بنِ اَبی طالِب و اَولادِه
حتما بپوش وقتی داداشت پیشت هست

چرا؟

بهش میگم برو اتاق خودت بچه با من چیکار داری‌.

میگه نههههه یه شببببب.🤦🏻‍♀️

چه عادتای عجیبی دارین مثلا فکر کن یهو زلزله بیاد خدایی نکرده یا یه اتفاقی تو خواب برات بیفته بخوان ک ...

خب بخوان کمکم کنن یه مامانمه که خودش منو زاییده ما با کس دیگه ای زندگی نمی‌کنیم.

خب حس راحتی بیشتری داره.

هوا سرده سرما میخوری.یا نصفه شب پتو میفته کنار کسی نبینه

تو اتاق من کی میخواد بیاد که ببینه تهش مامانمه.

خونه ما معمولا کویر لوته سرد نی هیچوقت.

ب این فک‌کن اگ‌ یهو زلزله اومد میخوای چیکار کنی

میگیرم میخوابم‌. زلزله بیاد چیکار.

اولا که اینجا تا یه حدی رو نگه میداره خداروشکر.

بعدم تهش میخوام بلند شم تیشرتمو وردارم بپوشم برم بیرون.

لباسم داشته باشم تا بخوام از اتاق برم بیرون زلزله تموم شده.

میگیرم میخوابم‌. زلزله بیاد چیکار. اولا که اینجا تا یه حدی رو نگه میداره خداروشکر. بعدم تهش میخوام ...

اینجوری نگو.زلزله پارسال ک توو شهرمون اومد حتی فرصت نکردم روسری سر کنم خواستم برگردم دیدم اجرا افتادن کفشم نتونستم پام کنم

دلا خوو کن به تنهایی🍁🍃که از تن ها بلا خیزد🍁🍃
میگیرم میخوابم‌. زلزله بیاد چیکار. اولا که اینجا تا یه حدی رو نگه میداره خداروشکر. بعدم تهش میخوام ...

مگه زلزله صبر میکنه تو این کارا رو بکنی 

اَلحَمدُاللهِ الَّذی جَعَلَنا مِنَ المُتِمَسِّکِینَ بِوِلایَهِ امیرِالمومِنین عَلی بنِ اَبی طالِب و اَولادِه
مگه زلزله صبر میکنه تو این کارا رو بکنی 

والا بخدا چه ریلکس بیخیال فکر می‌کنه انگار تا حالا زلزله ندیده🤣😂

🚫دوستی ممنوع🚫🖤مادر 🖤مرا ببخش بخاطر شکست هایم... انتخاب هایم...تنهایی هام...گریه هایم...که همه بخاطره کسی دیگر بود! اما تو غصه ام را خوردی... مامان قشنگم دلخوشی زندگی ام پناه و تکیه گاه روزهای سخت رفیق روزهای شاد و غمگینم تو بودی 🖤مامان🖤 قشنگم رفتی منو تو دنیا بی رحم تنها گذاشتی💔🖤🕯️😢🥺😭😭😭😭 من ببخش حلالم کن اصلا باورم نمیشه تو واقعا رفتی  واقعا اسمت بهت می اومد یه پری واقعی بودی من قدرتو ندونستم  دوستت دارم خواهم داشت یه عشق فقط یار من و یار من و یار خودم باش عشقم❤️دوستت دارم❤️