2777
2789
عنوان

بدون لباس خوابیدن بده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1635 بازدید | 21 پست
میگیرم میخوابم‌. زلزله بیاد چیکار. اولا که اینجا تا یه حدی رو نگه میداره خداروشکر. بعدم تهش میخوام ...

زلزله رو راست میگن. دور ازجون زلزله اومد نیروهای امداد میخوان بیان از زیر آوار درت بیارن ونجاتت بدن. میبینن لختی😱😊😊

پارسا پسرمامان😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینجوری نگو.زلزله پارسال ک توو شهرمون اومد حتی فرصت نکردم روسری سر کنم خواستم برگردم دیدم اجرا افتاد ...

اشکال نداره تهش می‌میریم دیگه.

چگذککصاسغدصملمفمصنسمسمسمشممصمتبنسمشمش
والا بخدا چه ریلکس بیخیال فکر می‌کنه انگار تا حالا زلزله ندیده🤣😂

آخه خیلی مسخرس. من بشینم خودمو از راحتی در بیارم چون ممکنه یه روزی زلزله بیاد؟ خب بیاد.

والا ما با مانتو نشسته باشیم جلو در بازم زلزله بیاد تا بدو بدو برسیم به بیرون از ساختمون حداقل حداقل ۵ ۱۰ دقیقه کامل وقت میگیره.

زلزله کار خودشو کرده تموم شده دیگه.

زلزله رو راست میگن. دور ازجون زلزله اومد نیروهای امداد میخوان بیان از زیر آوار درت بیارن ونجاتت بدن. ...

😐😂😂😂

آخه خیلی مسخرس. من بشینم خودمو از راحتی در بیارم چون ممکنه یه روزی زلزله بیاد؟ خب بیاد. والا ما با ...

کارت درست خوشم اومد👏🏻👍🏻😁😜

🚫دوستی ممنوع🚫🖤مادر 🖤مرا ببخش بخاطر شکست هایم... انتخاب هایم...تنهایی هام...گریه هایم...که همه بخاطره کسی دیگر بود! اما تو غصه ام را خوردی... مامان قشنگم دلخوشی زندگی ام پناه و تکیه گاه روزهای سخت رفیق روزهای شاد و غمگینم تو بودی 🖤مامان🖤 قشنگم رفتی منو تو دنیا بی رحم تنها گذاشتی💔🖤🕯️😢🥺😭😭😭😭 من ببخش حلالم کن اصلا باورم نمیشه تو واقعا رفتی  واقعا اسمت بهت می اومد یه پری واقعی بودی من قدرتو ندونستم  دوستت دارم خواهم داشت یه عشق فقط یار من و یار من و یار خودم باش عشقم❤️دوستت دارم❤️

به نام خدا

اتفاقا دیشب یه برنامه در ارتباط با ماوراء میدیدم توی یوتیوب و یکی از موضوعاتی که کارشناس فوق العاده باسواد برنامه بهش پرداختن    نادرست خوابیدن بعضی آدما،  بخصوص در مورد خانما خیلی سفارش میکردن که همچین خطایی نکنند، چرا که اجنه و... دست از سرتون برنخواهد داشت و تهش کلّی گیر و گرفتاری و فلاکت هست_

•دستانت را به خدا بسپار🌝دوست خـوبم؟میشه یه صلوات مهمونم کنید?#روح و تنت سلامت🤲🏻💫🌱💗 +سیگنال مثبت✨+(کاربر خاموش از سال۱۳۹۹:) #📚💕  ✨🧠من دارم روی کست‌باکس به معجزه شکرگزاری اثری از راندا برن♡ گوش می‌کنم. شما هم گوشش کنید. https://castbox.fm/va/5297744🕊»خدایا شکرت«🤍