2777
2789
عنوان

بنظرتون این موضوع بی احترامی هست؟!

474 بازدید | 32 پست

عقد هستم 

با همسرم دعوت شدیم خونه خواهرشوهرم برای اینکه یلدا ببریم براش(  سال اولیه که خونه خودشه) 

بعد وسط تولد خواهرشوهرم یهو به من گفت آهنگ تولد بذار برای مامانم میخواییم تولد بگیریم (درحالی که تولدش پونرده روز دیگه هست) 

توی اون جمع غریبه هم زیاد بود یعنی فامیل دور 

خلاصه من گفتم چرا نگفتی دست خالی نیایم عزیزم گفت چون خودم نرسیدم کادو بگیرم گفتم به تو بگم تو میگیری خودم بی کادو میمونم😐

خلاصه هیچ کدوم از مهمون ها هم کادو ندادن چون هیچکس خبر نداشت 

و اینکه اونشب  غریبه ترین فامیل هارو هم دعوت کرده بودن ولی پدر و مادر من رو خیر ! که هم آشنا هستن هم دوست خانوادگی هم فامیل دور هم پدر مادر عروسشون ... 

همسرم خیلی جوش آورده بود که هماهنگ نکردن برای تولد باهاش می‌گفت اینا بی حرمتیه 

وقتی هم همسرم اومد داخل از بیرون هیچکس براش بلند نشد غیر من و همینطور موقع خداحافظی .

بنظرتون چطور باید برخورد کرد؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من همیشه میگم ادم برا هیچکس نباید دم دستی باشه

سرسنگین برو و بیا

دیر به دیر 

به این رفتارای بچگونه هم اهمیت نده و خودتو بالا ببر

رابطه ت با خانواده شوهر باید رسمی باشه

زندگی که یک بار زیر سوال نرود، ارزش زیستن ندارد...
فقط جلوی شوهرت پا نشدن بی احترامی میدونم اینکه به شما نگفتن تولده چیز مهمی نیست و اینکه پدرمادر ش ...

تو رابطه صمیمی که خانواده همسرم با خانواده من دارن این موضوع غیر طبیعیه عزیمز حتی خانواده دامادشون از من پرسید پس پدر مادرت چرا نیومدن ... 

درمورد تولد چون دامادشون با همسرم کدورت بینشون هست همسرم میگه قصدش خراب کردن من بود چه دلیلی داره بیاد بدون کادو و هماهنگی اونم پونزده روز زودتر تولد بگیره 

من همیشه میگم ادم برا هیچکس نباید دم دستی باشه سرسنگین برو و بیا دیر به دیر  به این رفتارای ...

انقدر رفتارهای بیخود زیاد دارن که نگو ... برای من یلدایی آوردن مثل غریبه ها نشسته بودن انکار دعوت شدن سینما 

همسرم اونشب اینقدر ناراحت شده بود از رفتارشون

بی احترامی که یجورایی میتونه باشه کار خواهرشوهرتون که تو عمل انجام شده قرارتون داده 

و اینکه همه ی خانواده حتی غریبه تر هارو هم دعوت کرده بجز خانواده شما

ولی معمولا توی یه جمع برای بزرگترها بلند میشن نه همه ی افراد حاظر در جمع 

بنظرمن فعلا تا یه مدتی از روبه رو شدن باهاش جلوگیری کن تا اینکه خودش پیگیر بشه بعد اگر گفت چرا خبری ازت نیست مشکلتو بهش بگو و ناراحتیتو برطرف کن

بهرحال این منطقی ترع ک هرکس رو دوست داشته باشن دعوت میکنن لطفا ناراح نشین بابت این شاید نخواستن کادو تدادک ببینن

بلند نشدن ب پای همسرت هم ب خودش مربوطه خودتو ادم بده نکن بهرحال ی خانواده ان

کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸

یعنی میزبان ،خواهرشوهرت بلند نشد سلام بده خوش آمد بگه 

این کار خیلییی زشته .

حالا کادو رو مهم نیس خب راستشو گفته خودش کادو نخریده نخواسته بقیه بخرن

خداخیلی بزرگتر از اونه که بشه باگناه کردن ازش دور شد
بی احترامی که یجورایی میتونه باشه کار خواهرشوهرتون که تو عمل انجام شده قرارتون داده  و اینکه ه ...

رو به روشدن با کی؟! خواهر همسرم؟! 

عزیزم من کسالت داشتم همه اومدن عیادت ایشون بعد سه هفته که خوب شدم زنگ زده بود تازه اونم 😅