2777
2789
عنوان

نمیتونم به آوا فکر نکنم

486 بازدید | 33 پست

خیلی گریه کردم امروز نمیتونم فکرشو از سرم بیرون کنم

مگه یه بچه چه گناهی تو زندگیش کرده که باید این چیز سرش بیاد؟ ۴ سال بیشتر زندگی نکرد و همش زجر دید. خدا میدونه چقد ترسید چقد گریه کرد چقد ناراحت شد. بمیرم واسش که اینجوری مظلوم از دنیا رفت. شاید الان باید خیالم واسش راحت شه که راحت شد از این زندگی. چون حق هیچ بچه ای این زندگی نیست. امیدوارم قاتلش از عذاب وجدان بمیره. چیجوری تونست با یه بچه این کارو کنه؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

باعث ننگ منه ک نزدیکی شهرم چنین کثافتایی زندگی میکردن و ما بی خبر بودیم

خیلییی دلم میخاد مامان بشم😔میشه برای مامان شدنم یه صلوات بفرستی❤بالاخره منم مامان شدم بی بی چکم ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۲مثبت شد😍😍😍

من وقتی واس اولین بار دیدم فیلمشو اصلا نتونستم ادامشو ببینم چون اینجور چیزا اصلا از یادم نمیره حالم بد میشه ولی چندین بار گریه کردم بخاطرش شبا ک دخترم میخوابه بهش نگا میکنم یاد اون میفتم گریم میگیره.هربار ک یاد اون صحنه ک اون زنیکه آوا رو پرت کرد وسط حیاط حالم بد میشه میگم کاش بودم و از دستش نجاتش میدادم ولی حیف ک هیچ کاری نمیشه کرد 

هیچ وقت بخش حوادث و اخبار رو نخونین و نگاه نکنین

به خودتون ظلم میکنین

اون کوچولو الان یه فرشتس تو بهشت و تو بهترین جای ممکن تا ابد زندگی میکنه🩷

میشه لطفا یه صلوات برای سلامتی پدر و مادرم بفرستین🙏🌹❤️|||چنگیزخان نتوانست بخارا را تسخیر کند نامه ای نوشت که هرکس با ما باشد در امان است !اهل بخارا دو گروه شدند ، یک گروه مقاومت کردند و گروه دیگر با او همراه شدندچنگیزخان به آن ها نوشت: باهمشهریان مخالف بجنگید ، و هر چه غنیمت به‌دست آوردید، از آن شما باشد و حاکمیت شهر را نیز ایشان پذیرفتند و آتش جنگ بین این دو گروه مسلمان شعله‌ور شد...و در نهایت، گروه مزدوران چنگیز خان پیروز شدنداما شکست بزرگ آن بود که او دستور داد گروه پیروز خلع سلاح و سربریده شوند!چنگیز گفته‌ی مشهورش را گفت: اگر اینان وفا می‌داشتند، به خاطر ما بیگانگان به برادرانشان خیانت نمی‌کردند! این عاقبت خود فروشان است.الكامل في التاريخ/ عزالدین بن اثیر/
هیچ وقت بخش حوادث و اخبار رو نخونین و نگاه نکنین به خودتون ظلم میکنین اون کوچولو الان یه فرشتس تو ...

منم هیچوقت نمیخوندم چون میدونم تا ابد بهش فکر میکنم

اینو تو همین نینی سایت خوندم اتفاقی

الانم قراره تا ابد بهش فک کنم

اميدوارم اون مادر حمالشم بميره احمق عوضي، دو تا بچه رو ول كرده رفته، اون دل نسوزونده زن غريبه دل بسو ...

اشباه پدر و مادرش بود از اول که بچه دار شدن. مگه هرکسی از راه میرسه باید بچه دار شه؟ شما که نمیتونستین حتی امنیت بچرو فراهم کنین غلط کردین بچه دار شدین. 

اشباه پدر و مادرش بود از اول که بچه دار شدن. مگه هرکسی از راه میرسه باید بچه دار شه؟ شما که نمیتونست ...

اين طفلي خيلي كوچيك بود كه زنك ول كرده رفته

خيلي عجيبه واقعا

🚫☠️لطفا درخواست دوستی ندید👻🚫
چرا فوت شد؟ بچه رو پرت کرد تو حیاط بچه بلند شد چجوری فوت کرد 

ضربه مغزی شد فک کنم

فامیل دور ما هم یه بچه ای از پله پرت شد پایین اول خوب بود چند ساعت بعد حالش بد شد رفت تو کما