2777
2789
عنوان

معلمی یا میکاپ کاری میشه کمکم کنید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 592 بازدید | 59 پست
اونطوری فایده نداره باید صاحبکار خودتون بشید درصدی کار کردن بیفایدس

اهان شما امشب تو یه تاپیک من نظر گذاشتی ترکید نشد جوابتو بدم 

تاپیک خودتم قفل بود 

بدجوری آتیش گرفته بودی تا می تونی بسوز 

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اهان شما امشب تو یه تاپیک من نظر گذاشتی ترکید نشد جوابتو بدم  تاپیک خودتم قفل بود  بدجور ...

جدی؟؟؟پس برای همینه گرمم شده حواسم نیست از حسادت به شما بوده 

خوب شد گفتی چون من معمولا ادمایی رو که میبینم بهشون حسادت نمیکنم حسادت مجازی رو که دیگه هیچ 

اخ سوختم خدا بگم چکارت نکنه نکن اینکارا رو با ما خدا رو خوش نمیاد  

دلا خو کن به تنهایی که از تن ها بلاخیزد...سعادت ان کسی دارد که از تن ها بپرهیزد
هزینه اموزشتون چقد شد 

ده تومن اولش بود بدون مواد بعد کارکردم پول یه دوره ده تومنی دیگرو دراوردم رفتم دوره جدید تر بعد کار کردم و مواد بالاتر گرفتم البته هنوزم هرچی درمیارم حتی سه تومن میدم به مدل و مواد .در کل تابه اینجا 80یا 90میلیونی خرج کردم.الان موقع پاپس کشیدنم نبود که ذهنمو درگیر چیز دیگه کنم😔

😂😂بخدا چشام داره میره میام پیاماتونو میخونم خوابم میپره از خنده 

بعضی وقتا نمیدونم چرا حرفایی میزنم که اخرش فقط منجر به همین میشه نتیجه دیگه ای نداره

جدی؟؟؟پس برای همینه گرمم شده حواسم نیست از حسادت به شما بوده  خوب شد گفتی چون من معمولا ادمایی ...

اره آتیش بگیر که میای وسط زن هاااااااا 

بترک خوب بترک   

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞
چرا انقدر از دبیری بد میگید واقعا، متوجه نمیشم

میگن اینده ای نداره حقوقش کمه و اینکه این معلمایی که میشیم رسمی نیست و قراردادیه و انگاری بیستر به دهانای اطراف میدن .فرق داره بااونایی که تربیت معلم خوندن اونا موقعیتشون بالاتره

بنظرمنم همین میکاپ ادامه بده پولش خیلی بهتره توکه سختیاشو کشیدی 

همسرم میگه چون این رفته توی مغزت این کارتم میخوای سست بگیری وگرنه من هنر این کارو دارم و بهترینارو تهیه کردم و با مشکلاتی که واقعا اسکمو درمیورد وایستادم اما همین برای اینده که ایا پول یا موقعیت اجتماعی😔

میگن اینده ای نداره حقوقش کمه و اینکه این معلمایی که میشیم رسمی نیست و قراردادیه و انگاری بیستر به د ...

منظورم رسمی بود.. آخه ایشون یه جوری میگه انگار بقیه شغل ها هیچ کاری نکن و پول به جیب بزنه😂

خب هر شغلی سختی خودشو داره دیگه

که جهان رنـج بزرگیست؛ نگارا تو بخـند🌱✨•

همسرم میگه چون این رفته توی مغزت این کارتم میخوای سست بگیری وگرنه من هنر این کارو دارم و بهترینارو ت ...

پول عزیزم پول با پول همه چی میشه داشت حتی موقعیت اجتماعی وقتی پولدار باشی همه دوست دارن واحترامتم دارن

چرا انقدر از دبیری بد میگید واقعا، متوجه نمیشم

چون پدر خودم دبیر بود متولد سال 1337 بود زمان خودش لیسانس ادبیات بود از دانشگاه فردوسی مشهد

استخدام رسمی بود از همون اول 

خرج زندگی اون زمان کم بود گوشی نبود امکانات نبود همه اتوبوس سوار بودن اکثرا تهش به هیچ کجا نرسید نهایت تونست یک خونه بخره با یک ماشین معمولی 

یادمه هر زمان از دولت طلبکار میشد برای معوقه هاش اخری رو بعد 5 سال بهش دادن که روز قبلش فوت شد 21 سال قبل اونم خرج خرید قبر و کفن و دفن و مراسم خودش شد 

در این حد از شغل معملی متنفرم تنها شغلیه که دکتر و مهندس و جراح و فیلسوف و ریاضی دان میده بیرون ولی خودش هیچوقت در حد اینا نمیشه