2777
2789
عنوان

معلمی یا میکاپ کاری میشه کمکم کنید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 592 بازدید | 59 پست
پول عزیزم پول با پول همه چی میشه داشت حتی موقعیت اجتماعی وقتی پولدار باشی همه دوست دارن واحترامتم دا ...

بله حرف حق.شاید فک کنین یه دوراهی معمولی باشه اما چون هزینه زیاد کردم چ جنگیدم یهو اینو پیسنهاد دادن و موندم الان سه روز کلا درگیرم .انگاری اینده ای که بااین کارم میچیدمو فراموس کردم کم نیست نزدیک به صد میلیون خرج کردن 😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چون پدر خودم دبیر بود متولد سال 1337 بود زمان خودش لیسانس ادبیات بود از دانشگاه فردوسی مشهد استخدام ...

میفهمم چون پدر خودمم دبیر فیزیک و امسال چندماه پیش بازنشسته شد.داداسمو نزاشت معلمی انتخاب کنه اما چندروز پیش بمن گفت ثبتنام کن .نمیدونم شاید فک میکنه محیط سالن مناسب نیس یا شایدم میگه چون خانمم شغل خوبیه برام .اصلا مغزم نمیکشه 😔

بله حرف حق.شاید فک کنین یه دوراهی معمولی باشه اما چون هزینه زیاد کردم چ جنگیدم یهو اینو پیسنهاد دادن ...

این پیجای اینستا که میکاپ کارن و انقد زندگیای لاکچری دارن به کنار ولی همین ادمای اطرافمون که کارای زیبایی انجام میدن چقد زود پیشرفت میکنن و به جایی میرسن اونوقت یه معلم تاچندسال باید زحمت بکشه تا به همچین موقعیتی برسه من میخاستم خیاطی برم ولی اطرافیان میگن برو ارایشگری 

چون پدر خودم دبیر بود متولد سال 1337 بود زمان خودش لیسانس ادبیات بود از دانشگاه فردوسی مشهد استخدام ...

خدا رحمتشون کنه، برای آقایون قبول دارم حقوقش واقعا کمه باید دو یا سه شغل داشته باشی، اما برای خانم ها واقعا بد نیست

که جهان رنـج بزرگیست؛ نگارا تو بخـند🌱✨•

این پیجای اینستا که میکاپ کارن و انقد زندگیای لاکچری دارن به کنار ولی همین ادمای اطرافمون که کارای ز ...

من ادمایی میشناسم از میکاپ ماهی 300میلبون برمیدارن نشنیدم با چشای خودم دیدم .حالا اونایی که سالن دارن که هیچ 

میفهمم چون پدر خودمم دبیر فیزیک و امسال چندماه پیش بازنشسته شد.داداسمو نزاشت معلمی انتخاب کنه اما چن ...

برای خانوما خوبه برای مردا نه بخاطر اینکه برای مردا سخته  با حقوق معلمی زندگی خوبی درست کنن 

دلا خو کن به تنهایی که از تن ها بلاخیزد...سعادت ان کسی دارد که از تن ها بپرهیزد
الان شما میخای استخدامی شرکت کنی یا پارتی برات پیدا شده واز قبولی مطمئنی؟

نه من هیچ پارتی ندارم سهمیه هم ندارم.اما چون این پیشنهاد پدرم داد.همسرم میگه دبگه بااین فکرت خراب کردی و دیگه اگه ثبتنام کنی نباید ادامه بدی اینکارو.اما درسم بد نبود و سواد کمو بیشی دارم بااینکه میدونم اخرم سهمیه دارا میرن.اما اگه ثبتنام کنم این کارمو ازدست میدم چه قبول بشم چ نسم پس باید فکرامو بکنم😔

میل خودتونه اما اگه از پسش برمیاید معلمی قبول شدین برای شغل پاره وقت دیگتونم‌میکاپتونو میتونید اوامه بدید اگرم که تمرکزتونو میخواید بذارید توی لاین پیرایش که بیشتر گسترشش بدین از پسش برمیاید لاینای مختلفشو اموزش بگیرید مدت به مدت و سالن خودتونو داشته باشید و اموزش هم بدین درامدشم خیلی عالیه