خانوما میگم طبیعیه یه مادر تقریبا ۴۹ساله باپسرمجردش که ۲۹یا۳۰ سال رویه تخت بخابن؟؟
راسته که میگن هیچ عشقی تودنیا مثل عشق اولی نیست، بعد۱۳سال مادرتو دیدم بغض کرد،گریه کرد ،بغض کردم چشام پرازاشک شد🥹 یاد حرف۱۳سالپیشت افتادم که گفتی تو مال خودم میشی ،دیدی نشدم💔🥹 فهمیدم تازگیا مشکل قلب پیداکردی...خداجای حق نشسته ،قلب من ناخواسته توسط تو شکست وبعد ۱۳سال قلبت دیگه سالم نیس آه خدا..... خدایا مرایک لحظه به حال خودم وامگذار🤲خدایا خودمو و عزیزانم رو عاقبت بخیرکن آمین🤲اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم.
اگه همیشه باشه نه.. اما من همیشه میگم اگه پسرام بزرگ شدن حتی ازدواج هم کردن یک شب باید پیشم بخوابن به یاد بچگیشون، دوست دارم و لذت میبرم امیدوارم عروسهای خوبی گیرم بیاد
نه😐بچه باید ۲ سالگی از مادرش مستقل بخوابه بعد لندهور ۳۰ ساله چی میخواد ور دل مامانش بخوابه 😐😂
عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤