2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی به زبون نمیاری که دوسش داری ولی با رفتارت یا نگاهت نشون میدی یا مستقیم نمیگی بهش علاقه داری ولی سربسته میگی که بی میلم نیستی

مثلا من با یه آقایی حرف میزدم که بهم علاقه داشت مستقیم نمیگفت ولی خیلی واضح اشاره میکرد منم خودمو میزدم به کوچه علی چپ و بحثو عوض میکردم در حالی که منم تمایل داشتم ومثلا موقع خداحافظی میگفتم مواظب خودت باش یا بحثی پیش می اومد میگفت فقط بخاطر تو...اینجوری بلاتکلیف میموند که اگه دوسش دارم چرا بحثو عوض میکنم اگه دوسش ندارم چرا این حرفارو میزنم

یا مثلا پیام میداد سین میکردم ج نمیدادم بعد نیم ساعت الی یه ساعت خیلی با محبت جوابشو میدادم 

اینا فقط چندتا مثال بود تو این ترفند نباید خیلی زیاده روی کنی وگرنه نمیتونی جمعش کنی

عزیزانی که میخوان کنکور بدن تاپیک آخرم رو یه نگاهی بندازن :)))از همه عزیزانی که در تاپیک هام پست میزارن و کمکم میکنن تشکر میکنم شاید نتونم دونه دونه جواب بدم و تشکر کنم...