2777
2789
عنوان

رابطه با این آدم خوبه؟ پسره هوس بازه یا چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 562 بازدید | 39 پست
اینو جدی میگی؟ 

یه سوالو جواب ندادی؟؟؟

اون جاهایی ک محل نمیدادی شماره تو ع کجا گیر آورده بود ک محل نمیدادی 

دلم یه نارنگی پوست پوست شده ست هندونه سفیده،دلم چای سرد شده ست،ته دیگ سوخته ست،خورشت ته گرفته ست،دلم خرمالوی نارسه، لیمو شیرین تلخه،دلم ذوق کور شده ست،نمره ۹.۷۵عه دلم کفش سفید مورد علاقه گلی مه که گِلی شده دلم غروب جمعه ست... انگار بالش ندارم،انگار پیتزام سس نداره،انگار سیب زمینی سرخ کردم نمک نداره،انگار نور خورشید اتاقمو نمیگیره،انگار نوار کاستم رو دستگاه نمیخونه،انگار بهار نارنجام بو نمیدن انگار هدفون ام روشن میشه ولی صدایی ازش در نمیاد انگار نقاشیم رنگ نداره....

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یه سوالو جواب ندادی؟؟؟ اون جاهایی ک محل نمیدادی شماره تو ع کجا گیر آورده بود ک محل نمیدادی 

من توی شاهچراغ آشنا و دوست زیاد دارم زیاد اونجا میرم و میام. 

توی خیابون نزدیک های همون جا بود که منو دید خیلی راه اومد دنبالم. حرف می‌زد جواب نمی دادم گفت من دیدمت توی قلبم یه اتفاق افتاد وایسا خانم لطفا گفتم فکر کنم با دیدن بقیه هم این اتفاق واسه قلبتون میوفته. 

راه میومد و توضیح می‌داد که نه و.. (از این جا معلومه که زبون بازه؟) 

چون دیدم زشته ممکنه یکی منو ببینه که داره پشت سرم راه میاد شماره ی گوشیم رو که گم کردم دادم گفتم هر چقدر میخوای زنگ بزنی بزن بدبخت خاموشه. نمی دونستم میتونم برم سیمکارتم رو بگیرم از ایرانسل، یک ماه بعد از اون شب رفتم گرفتم وقتی گرفتم دیدم هنوز داره پیام میده به مدت 4 ماه 

ممنون بابت اطلاعاتتون  چون دیدم میگن زیر 13سال پدوفیل حسابه  

اره اونو که اصطلاحا گفتم ولی خب اینجور مردها معمولا این بیماری رو زمینه ای دارن که میرن سراغ دختر های خیلی کوچیکتر از خودشون. در صورت پیش اومدن شرایطش مطمئن باشین به زیر ۱۳ سال هم رحم نمیکنن

خودش شماره داده دیگه😂 از کجا گیر بیاره اخه

خب میگه جواب ندادم و اینا محل ندادم  😂،خب چرا داده دیگه 

دلم یه نارنگی پوست پوست شده ست هندونه سفیده،دلم چای سرد شده ست،ته دیگ سوخته ست،خورشت ته گرفته ست،دلم خرمالوی نارسه، لیمو شیرین تلخه،دلم ذوق کور شده ست،نمره ۹.۷۵عه دلم کفش سفید مورد علاقه گلی مه که گِلی شده دلم غروب جمعه ست... انگار بالش ندارم،انگار پیتزام سس نداره،انگار سیب زمینی سرخ کردم نمک نداره،انگار نور خورشید اتاقمو نمیگیره،انگار نوار کاستم رو دستگاه نمیخونه،انگار بهار نارنجام بو نمیدن انگار هدفون ام روشن میشه ولی صدایی ازش در نمیاد انگار نقاشیم رنگ نداره....