2777
2789
عنوان

بعد رابطه..

| مشاهده متن کامل بحث + 1999 بازدید | 40 پست
چیکار کنم پس.. اخه این کلا قید منو زده بود بعدش نمیدونم به اصرار خانواده یا واقعا خودش خاسته دیگه ع ...

بی محلش کن ،ابراز علاقه نکن،  آویزونش نباش ،  اگه دیدی مهم نیستی براش الان قیدشو بزنی بهتره

دست رودلت بزار میدونم سخته ولی تحمل کن

آرزومیکنم واسه هرکی این امضا رو میخونه😍 وقتی دلتون پر غمه🥺    خداوند سورپرایزتون کنه واون چیزی که مدتها منتظریشین روبهتون عنایت کنه💌  واون لحظه گریه کنین گریه اییی غرق در خوشی   که خنده جوابگوی این حد از خوشحالی نباشه🙏
نه عزیزم جدا شدیم تقریبا یه ماه بعدش پاشدن اومدن عقد کردیم حس مسکنم خونوادش مجبورش کردن ..

بحرحال اگه دوستتون نداشت مطمئن باش هرگزپاپیش نمیذاشت به دلت بدراه نده زیادم خودتوپیشش بی ارزش نکن  

خوشبخت باشی عزیزم🌹

Dunyada olumden baskasi yalan

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حق داری خدایی چه آدم عجیبیه. خانواده خوبی داره ؟ دردو دل کنی ازشون بخوای باهاش صحبت کنن بیاد مشاوره

خانوادش عالین ولی بگم بریم مشاوره میگن مشکلتونو بیاین خودمون حل کنیم اونم قطعا میگه ما مشکلی نداریم 

میشناسمش🤦🏻‍♀️

قدیما هم به پیج فیکتون پی ام داده بود مجرده دیگه حرف خاصی نزد؟ خدایی نکرده خیانتی چیزی پیش نیومد؟

نه بعدش خب دیگه تموم کردم رابطه رو و میخاستم انگشتر نشون و اینارو پس بفرستم که دیگه اومدن گفتن خیلی وقته اسمتون رو همه عقد کنین

الانم مطمعنم ازش همه اکانتاش دستمه 

ببین اگه خانوادش خیلی خوبن با سیاست برو حرف بزن. بگو دوره های قبل جشن عروسیه و خیلی مثبته و دوستم رفته میگه معجزه بوده برام

اونارو راضی کن بعد اونا پسرشون رو راضی میکنن. سن جفتتون هم خیلی کمه. طبیعیه بلد نباشید 

ببین اگه خانوادش خیلی خوبن با سیاست برو حرف بزن. بگو دوره های قبل جشن عروسیه و خیلی مثبته و دوستم رف ...

اره اون بیچاره ها اصلا حرفی ندارن باید خودش گول بخوره که نمیخوره به حرف مامان باباش گوش نمیده زیاد🥺