2777
2789
عنوان

بعد رابطه..

| مشاهده متن کامل بحث + 1999 بازدید | 40 پست
باباا میگم مثلا سه رووز بیخبرم ازشش دم به دیقه نمیخااام اینم طوریه ک میدونم دیگه کجاست خیالم راحته و ...

ااا خوب این بدهههه

من فکر کردم توقع داری هر لحظه در تماس باشه. حق با شماست کاملا. اما راهش این نیست. باید برید مشاور راهنمایی کنه. خیلی تاثیر داره اگه خوب باشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خو عزیزم  بهش سرویس نده که بعدش بی محلت نکنه

گویا ایشون تا تشنه باشه هواتو میکنه

آرزومیکنم واسه هرکی این امضا رو میخونه😍 وقتی دلتون پر غمه🥺    خداوند سورپرایزتون کنه واون چیزی که مدتها منتظریشین روبهتون عنایت کنه💌  واون لحظه گریه کنین گریه اییی غرق در خوشی   که خنده جوابگوی این حد از خوشحالی نباشه🙏
چجوری خب؟ من خواهر ندارمم به مامانم خجالت میکشم اینارو بگم

هیچ وقت هیچ وقت مشکلاتتو به خانواده نگو بدتر میشه. ببین باید یه مشاور خوب پیدا کنید اوایل ماهی ۲بار برید بعد دیگه چند ماه یه بار. همسرتون باید یاد بگیره درک کنه بفهمه. به آدم حس ابزاری بودن و فقط برای رابطه جنسی بودن میدن. باید یاد بگیره مشورت کنه دردو دل کن. پیگیر باشه.

خو عزیزم  بهش سرویس نده که بعدش بی محلت نکنه گویا ایشون تا تشنه باشه هواتو میکنه

چیکار کنم پس..

اخه این کلا قید منو زده بود بعدش نمیدونم به اصرار خانواده یا واقعا خودش خاسته دیگه عقد کردیم به سرم میزنه اصلا دوسمم نداره

چیکار کنم پس.. اخه این کلا قید منو زده بود بعدش نمیدونم به اصرار خانواده یا واقعا خودش خاسته دیگه ع ...

حق داری خدایی

چه آدم عجیبیه. خانواده خوبی داره ؟ دردو دل کنی ازشون بخوای باهاش صحبت کنن بیاد مشاوره