2777
2789
عنوان

بعد رابطه..

1999 بازدید | 40 پست

نامزدم بعد رابطه وقتی پیشمه خیلیی خوبهه حتی اگه چندین ساعت پیشم باشه ولی وقتی میره اصلا دیگه بهم محل نمیزاره هیچیاا اصن خودمو بکشم جوابمو نمیده بعد یهو زنگ میزنه میگه رفتم کلانتری

بهش گفتم حس میکنم ازم بدت میاد و حس ناکافی بودن بهم کیدی اینطوری هرباز قسم میخوره ک از همه چیم راضیه و کلی دعوام میکنه ک از این حرفا نزنم😢 ولی خبب این رفتارش ینی چییی

اگه پیشم باشه رابطه نباشه بعدش بره خوبه هاا ولی رابطه ک باشه این شکلیههه

بعدش ساعتهاا گریه میکنمم دیگه حتی دلم نمیخواد باهاش رابطه داشته باشم😪😪

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم چه عزت نفس کمی داری. چقدر خود کم بینی. اینا یعنی چی؟ داره زندگی میکنه سرش گرمه. من فکر کنم شما اگه سرت با کار کلاسای اموزشی و هنری گرم باشه این فکزا میره از سرت. احتمال زیاد اهل مشاوره رفتن هم نیستی. برو مشاوره عزت نفست بره بالا. هی ازین حرفا بزنی همسرت تورو واقعا کم میبینه. خیلی وابسته و ببخشیدا آویزون عاطفی نباش. محکم و مستقل شو

عزیزم چه عزت نفس کمی داری. چقدر خود کم بینی. اینا یعنی چی؟ داره زندگی میکنه سرش گرمه. من فکر کنم شما ...

اینطوریم نیس که عزت نفسم پایین باشه یا اینایی ک میگین من مشکلم اینه چرا فقط وقتی رابطه داریم بعدش اینشکلیه وگرنه میدونم سرش گرم زندگیه و منم بیکار نیستم حقیقتا

حساس نباش عزیزم ایناتوبیرون هزارجورمشغله دارن حوصله دم ب دقیقه آماردادن ندارن

باباا میگم مثلا سه رووز بیخبرم ازشش دم به دیقه نمیخااام اینم طوریه ک میدونم دیگه کجاست خیالم راحته ولی نمیتونم ازش بی خبر باشمممم

اینطوریم نیس که عزت نفسم پایین باشه یا اینایی ک میگین من مشکلم اینه چرا فقط وقتی رابطه داریم بعدش ای ...

خوب وقتی پیشتون نیست چه ابراز علاقه ای بکنه!! عزت نفس پایین همین جملاتیه که میگید. که فکر میکنید دوستون نداره و گریه میکنید بابتش. اصلا هم چیز وحشتناکی نیست با تمرین میره بالا