2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام گلم توروخدا من سوال دارم جواب بده 

میگن این رشته آدم زندگی نداره و فقط کار یا خواب اصلا تو خونه نیستی و یا وقتایی که هستی خوابی و زندگی نداری درسته؟ گلم ببخشید میپرسم حقوقش چقدره واسه کسی که طرحشو تموم کرده افسردگی میاره به مرور زمان ؟ من میخوام انتخاب رشته کنم عزیزم لطفا راهنماییم کن

سلام گلم توروخدا من سوال دارم جواب بده  میگن این رشته آدم زندگی نداره و فقط کار یا خواب اصلا ت ...

بله برای ادمایی که علاقه ندارن یا زیاد اهل کار نیستن و غر میزنن سخته. من دوس دارم رشته امو

حقوقش بستگی داره دیگه، از 12 اینا هست تا 16 (با کارانه) 

بله برای ادمایی که علاقه ندارن یا زیاد اهل کار نیستن و غر میزنن سخته. من دوس دارم رشته امو حقوقش بس ...

عزمزمه همین که با لا گفتم اونطوریه؟ مثلا زندگی نمیکنن و خسته میشن و....؟ و به خونه زندگی نمیرسنو...

عزمزمه همین که با لا گفتم اونطوریه؟ مثلا زندگی نمیکنن و خسته میشن و....؟ و به خونه زندگی نمیرسنو...

اره اگه ادم حساسی هستی نیا این رشته های درمان. مامای بیمارستان و پرستاری و پزشکی کلا همینجوریه شرایطش.