2777
2789
عنوان

خیلی احساس تنهایی میکنم

207 بازدید | 17 پست

شوهرم از من خوشش نمیاد و از من دوری میکنه و بینمون دیوار گذاشته و همیشه بینمون مرز و حریم شخصی گذاشته و هیچ وقت باهام صمیمی نمیشد و نمیشه ،از اولین روزی ک عقد کردیم همینطور بود مثل غریبه ها باهام صحبت میکرد پیشش حس راحتی نمیکردم الانم اینجوره اصلا تحویلم نمیگیره منو نمیبینه انگار خار تو چشمش هستم منو میبینه یه آدم بی روح و سنگدل میشه حتی سلام و خداحافظ هم بهم نمیکنه هیچی ،هیچ رابطه ای بینمون نیست هیچ پولی هم بهم نمیده کلا انگار من نیستم

چیکار کنم با این زندگی؟خیلی افسرده شدم اسمش فقط تو شناسناممه من عملا با هیچ مردی نیستم هیچ مردی تو زندگیم نیست و نمیتونه باشه چون من متاهلم اگ مطلقه هم بودم بازم هیشکیو ندارم 

هیچ یاری ندارم دلم از تنهایی پوسیده

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شما که تا بیست روز پیش عقد بودین، اگه هنوز عقدین ازدواج نکنین. دوران نامزدی برای فهمیدن همین چیزاست دیگه. آدم بی احساس و بی تفاوت هیچوقت درست نمیشه. سعی نکنید حالا که عقد کردید حتما ازدواج کنید که خانواده و دوست و فامیل چیزی نگن. به فکر خودتون باشید فقط.