2777
2789
عنوان

بچم چرا حرف نمیزنه راحت😢

| مشاهده متن کامل بحث + 818 بازدید | 36 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

درسته ولی بچه هارو میبینم غصه میخورم  الهی هیچ بچه ای مشکلی نداشته باشه

پسر من 7ماهگی حرف میزد شوهرم باهاش دعوا  کرد ترسوندنش دیگه حزف نزد . الان ک 3/5سالشه خیلی بهتر شده.  باهاش زیاد حرف بزن با بچه ها بذار بیشتر بازی کنه بهتر میشه تخم کفترم بده

وااا یعنی چی ؟؟؟؟ زنداداشت عقب موندس ؟؟؟؟؟ خداشفاش بده . مامانش چیکارش کرد؟

عقب مونده نیست شیطانه

چون این اولین نوه بود بچه اون دومی خیلی از این بچه متنفر بود ، یه سری هم از پله ها هلش داد

مادرش نه میگفت سپردم به خدا

چند باری من جلوش،وایستادم ولی شدم عمه بده که فرق میزاره

ولی اخر داداشم خونه شو برد جایی دیگه که بچه ش اسیب نبینه

عقب مونده نیست شیطانه چون این اولین نوه بود بچه اون دومی خیلی از این بچه متنفر بود ، یه سری هم از پ ...

وای باورم نمیشه مگه ب نوه اول مدال میدن من جای مامانش بودم ی دعوای اساسی میگرفتم

گفتار درمان خیلی خوب من پسرم اصلا حرف نمیزد دریغ از یه کلمه الان سه سال و چهار ماهشه با کمک گفتار درمان الان تعداد کلمات با مفهومش زیاد شده ... پسر شما که حرف میزنه قطعا زودتر پیشرفت میکنه 

لطفا امضام و بخونید برای پسرم دعا کنید زبونش باز بشه حرف بزنه،   شوهرم عاقل بشه،  دعا کنید بتونم بدهی هامو بدم و زندگیم آرامش بگیرم واسه دخترم دعا کنید دعام کنید 
وای باورم نمیشه مگه ب نوه اول مدال میدن من جای مامانش بودم ی دعوای اساسی میگرفتم

نمیدونم‌مریضه لابد

خیلیییی به مادرش تشر زدم که من چقدر جای تو حرف بزنم چته میترسی ازش گفت نه دوست ندارم خونه اقاجون دعوا بیفته بگن من مقصرم واگذارش کردم به خدا

واقعا هم خدا جوابشو به بدترین شکل داد 

تو ۴ ماهگی مجبور به سقط بچش شد که مغزش مشکل داشت

پسرم من ۱۸ ماهشه .حتی یک کلمه هم نمیگه .میگن تو این سن حداقلش ۶ کلمه بامفهوم باید بگه .

نمیدومم چیکار کنم ..

یا امام رضا  💔       من کارم گره خورده اقاجان،* حال و احوالم خوب نیست .    من ب همه گفتم من ارباب دارم .من امام رضا رو دارم .خرابم نکن اقاجان💔💔

بچه ۷ ماهه دعوا 😞

اره ی جوری داد زد ک کلا زبون بچه ام لال شد 

هنوز ک هنوزه دخترخاله میگه بچه تو اینقدر باهوش بود و سریع ب حرف اومد ترسید بچه از زبون افتاد 

الان دیگ دعوا بخاد بکنه سریع جلوش درمیام

پسرم من ۱۸ ماهشه .حتی یک کلمه هم نمیگه .میگن تو این سن حداقلش ۶ کلمه بامفهوم باید بگه . نمیدومم چیک ...

ببر گفتار درمانی ببین چی میگه ... ان شالله که مشکلی نیست حداقل خیال خودت راحت میشه ... اگه هم زبونم لال مشکلی باشه هر چه زودتر ببری زودتر رفع میشه ... تلویزیون و گوشی هم قطع کنی خیلی خوب

لطفا امضام و بخونید برای پسرم دعا کنید زبونش باز بشه حرف بزنه،   شوهرم عاقل بشه،  دعا کنید بتونم بدهی هامو بدم و زندگیم آرامش بگیرم واسه دخترم دعا کنید دعام کنید