یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
درسته ولی بچه هارو میبینم غصه میخورم الهی هیچ بچه ای مشکلی نداشته باشه
پسر من 7ماهگی حرف میزد شوهرم باهاش دعوا کرد ترسوندنش دیگه حزف نزد . الان ک 3/5سالشه خیلی بهتر شده. باهاش زیاد حرف بزن با بچه ها بذار بیشتر بازی کنه بهتر میشه تخم کفترم بده
گفتار درمان خیلی خوب من پسرم اصلا حرف نمیزد دریغ از یه کلمه الان سه سال و چهار ماهشه با کمک گفتار درمان الان تعداد کلمات با مفهومش زیاد شده ... پسر شما که حرف میزنه قطعا زودتر پیشرفت میکنه
لطفا امضام و بخونید برای پسرم دعا کنید زبونش باز بشه حرف بزنه، شوهرم عاقل بشه، دعا کنید بتونم بدهی هامو بدم و زندگیم آرامش بگیرم واسه دخترم دعا کنید دعام کنید
پسرم من ۱۸ ماهشه .حتی یک کلمه هم نمیگه .میگن تو این سن حداقلش ۶ کلمه بامفهوم باید بگه . نمیدومم چیک ...
ببر گفتار درمانی ببین چی میگه ... ان شالله که مشکلی نیست حداقل خیال خودت راحت میشه ... اگه هم زبونم لال مشکلی باشه هر چه زودتر ببری زودتر رفع میشه ... تلویزیون و گوشی هم قطع کنی خیلی خوب
لطفا امضام و بخونید برای پسرم دعا کنید زبونش باز بشه حرف بزنه، شوهرم عاقل بشه، دعا کنید بتونم بدهی هامو بدم و زندگیم آرامش بگیرم واسه دخترم دعا کنید دعام کنید