2777
2789

من عقد هستم ... 

مادر همسرم از اول هیچ کاری برامون نکرد ؛ دخترشون هم عقد بود همه کار برای دامادشون کردن ولی برای پسرشون هیچ 

بین جمع ها هم همیشه من و همسرم رو با یه سری حرکات خوار و بی ارزش میکنن .

کلی حرمت و خوبی درحقشون کردیم ولی نه تنها قدردان نبودن بلکه وظیفه دونستن و گاها هم برعکس برداشت میکردن . 

حالا مدتیه شدت این بی حرمتی بیشتر شده  به خصوص به من طوری که خود همسرم به جوش اومده و تو خونه داد و بیداد کرده یا اصلاح میکنید یا من میدونم و شما و خلاصه این چیزا ...

حالا قرار بود برای هم مادر من هم مادر همسرم دوتیکه طلا بخریم ؛ مادر من خیلی دست همسرم و گرفته خیلی زیاد هم مالی هم حرمت و احترام هم محبتی خلاصه خود همسرم مادر منو بیشتر دوست داره؛ گارد نگیرید نسبت به این حرفم چون چیزیه که دقیقا دارم میبینم اسم هرکسی رو‌نمیشه گذاشت مادر ... مگه میشه مادر باشی بین بچه هات فرق بذاری مادر باشی بخاطر دامادت پسرتو خار و بی آبرو کنی و... 

همسرم میگه مادرت دستمونو زیاد گرفته تو فکرمه براش جبران کنم 

از طرفی اصلا دلم نمی‌کشه برای مادر همسرم بخوام اینهمه پول بدم برای طلا ولی خب انصافم هم قبول نمیکنه چون بالاخره مادرشه 

حالا بنظرتون چیکار کنم 

همسرم میگه برای هردوشون سکه بگیریم برای مادر من یک و پونصدی برای مادرش سیصد هزار تومنی ...

راه درست چیه اصلا کسی تجربه ای داره؟؟ 

باید مثل خودشون باشیم ؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه دارین به یک اندازه بخیرد. اگه نه  یه چیزی بگیرد هزینش مساوی باشه  شما مثل اونا نباشید

اخه از اول عقد تا الان هرکاری کردن ما با خوبی جواب دادیم ولی بدتر داره میشه انگار ☹️

همونی ک همسرت راضیه انجام بده اصرار نکن ک برابر مادر خودت ک اینهمه خوبی کرده برا مادرش انجام بده ک ب ...

همین الانشم یه موضوعی پیش اومده مدام دارن تیکه میندازن و آبروریزی میکنن ولی دلم نمیاد میگم منو رنحوندن ولی خب ماذرشه 

چقدر منی 

اصلا به یه اندازه نگیر میتونی الان یه چیز کم بها تر برا دوتاشون بگیری برا تولد مادرت جبران کنی براش اما اگر میدونی به گوش هم نمیرسونن چی خریدی پیشنهاد همسرت خوبه ی اندازه نگیر

من پنج ساله ک اونا هی بدی کردنو من با خوبی جواب دادم 

تهش چی شده مارو از خونشون انداختن بیرون و خیلی بدی های دیگ 

خیلی پشیمونم از هدیه های گرونی ک براشون خریدم 

فک کن نزدیک عید بود خودمون پول کم داشتیم واسه خرید خونه ولی برا پدرشوهرم گوشی خریدیم اونم با قرض فقط ب این خاطر ک راهمون دوره بتونن پسرمو تصویری ببینن بعدش چیکار کردن یه زنگ ک نزدن هیچ بسته های نتی ک شوهرم براشون میخرید میدادن نوه دیگشون بازی کنه بعد میگفتن بسته نداریم

همین الانشم یه موضوعی پیش اومده مدام دارن تیکه میندازن و آبروریزی میکنن ولی دلم نمیاد میگم منو رنحون ...

ولکن خواهر 

منم همیشه مث شما فک میکردم میگفتم مادره بخاطر رضای خدا ولی بخدا بعضیا لیاقت ندارن

🥲مطمین باش خدا میبینه

منم برای رضای خدا انجام دادم بخدا تمام خریدا و کارایی ک برا اون بی معرفتا کردبم ب اصرار من بود ولی قدر ندونستن الان دیگ مهم نیس ولی دیگ هرگز کاری بهشون ندارم فقط واگذارشون کردم بخدا