2777
2789

کمکم کنید 😑🤦🏻‍♀️ باتری پرایدم خوبیده برق پشت امپر میاد استارت میزنم صدای تیک تیک میده، چیکار باید بکنم باتری به باتری کنم یا نو بخرم؟ نو قیمتش شده یک میلیون و نیم نمیدونم از کجا بخرم که اوردنو نصب خدا تومن ازم نگیره ، خانوادم نیستن دستم به هیچ جا بند نیست کسی یا جایی رو میشناسین توی تهران؟ 

دانشجوی دکتری حقوق بین الملل و تحلیلگر ارشد …( لایف کوئچ )  شغل گرافیست و طراح سایت و فناوری شبکه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کوییک منم چن بار خوابید باتری به باتریش کردن زنگ بزن کارشناس سایپا بیاد درست کنه برات

سایپا میگه بیامو‌ برم دو و نیم میگیرم اخه، ببخشید شما باتری به باتری کردید چقدر بعدش میشه روی باتری حساب کرد ؟ ینی چقدر بعد دوباره میخوابه؟ 

دانشجوی دکتری حقوق بین الملل و تحلیلگر ارشد …( لایف کوئچ )  شغل گرافیست و طراح سایت و فناوری شبکه 

خوابیده بوده ماشین؟

تکون نمیخوره ، میگن بیایم بریم دو و نیم میگیرم زیاده اخه

من یه تیبا دارم اگه ۴روز بمونه تو خونه،روشن نمیشه.هر دفعه یه تعمیر گاهی هست نزدیک خونمون،گاهی با موتور یا با ماشین میاد باتری به باتری می‌کنه مثلاً ۱۰۰میگیره.

دیگه بیشتر وقتها حواسم هست تو خونه چند روز نخوابه.

الان چند ساله وضع همینه.

سایپا میگه بیامو‌ برم دو و نیم میگیرم اخه، ببخشید شما باتری به باتری کردید چقدر بعدش میشه روی باتری ...

من آخرین بار ۵ ماه پیش انجام دادم تا الان اوکی بوده

بعدش حواستون باشه هرروز استارت بزنین

مال من اون چن باری هم که خوابید یه بار به خاطر این بود که یه ماه استارت نزده بودمش،یکی دوبارم به خاطر روشن موندن چراغ صندوقش بود

ولی چقد گرون میگیره

مال من چون تحت گارانتی بود هیچی نگرفتن

بگین یه مکانیکی تو محل بیاد درست کنه کمتر میگیره ها

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨