2777
2789

دیده شدن ناحیه خصوصی توسط فرد دیگه حرومه و گناه داره

به اپراتور لیزر بگید بهتون دستگاه را بده که خودتون اون ناحیه را بزنید

مراکز لیزری هستند که اموزش میدن و فرد اگر خواست خودش انجام میده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیده شدن ناحیه خصوصی توسط فرد دیگه حرومه و گناه داره به اپراتور لیزر بگید بهتون دستگاه را بده که خو ...

دکتر زنان چی؟ اونم بگن بهشون معاینه رو یاد بده؟ خواهشا حرفی میزنید قبلش فکر کنید.

من کلا هم بخاطر داستان بیماری زگیل تناسلی و…. خیلی میترسم برم با اینکه خیلی ها میگن امکان انتقال نیست ولی خیلی از پزشکا هم ردش نکردن 

هم اینکه شدیدا نسبت به نواحی خصوصی بدنم حساس و خجالتی هستم 

فعلا که با موبر چندین ساله راحتم 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
دیده شدن ناحیه خصوصی توسط فرد دیگه حرومه و گناه داره به اپراتور لیزر بگید بهتون دستگاه را بده که خو ...

ول کنید توروخدا این حرفهای عهد بوقی رو 

پس دکتر زنان هم موقع زایمان همه چی رو بهتون بگه خودتون بچه رو دنیا بیارید

هرچی تو داری اون اپراتور لیزر هم داره

♡... هرثانیه هر لحظمی...♡ 🤍🪐 P:A

کلا لیزر قسمتهایی از بدن که موهای مشکی داره، مثل ساق پا و زیر بغل خیلی خوب جواب میده و ۹۰ درصد موها از بین میره. قسمت بیکینی هم خیلی خوب جواب میده اما تجربی بخوام بگم تقریبا ۷۰ درصد موها میره. 

کمی سفید و روشن شدن بعد از لیزر اتفاق میفته که به خاطر از بین رفتن ریشه موها هست ولی کلا اون ناحیه تیره تر از بقیه قسمتهای بدن هست و کاملا طبیعیه.

دکتر زنان چی؟ اونم بگن بهشون معاینه رو یاد بده؟ خواهشا حرفی میزنید قبلش فکر کنید.

اونو ادم چاره ای نداره ولی لیزر را هم چاره ای نداره؟ بعد اون معاینه یه لحظه ای را میذاری پای اینکه تا هم فیها خالدون طرف را ببینه

کلا لیزر قسمتهایی از بدن که موهای مشکی داره، مثل ساق پا و زیر بغل خیلی خوب جواب میده و ۹۰ درصد موها ...

خب پس طبیعبه

همش فکر میکردم واس من فقط اینجوریه🥲