2777
2789
عنوان

مدرسه میتونه اخراجم کنه؟

258 بازدید | 19 پست

سلام دوستان من کلاس یازدهم کار و دانش هستم ولی با اجبار رفتم این رشته حالا دارم میخونم برای رشته انسانی درسا خیلی سطحین تو‌ مدرسه بیشتر روزایی که عمومی داریم رو نمیرم مثلا هفته ای دو سه بار میرم مدرسه هم‌ زیاد گیر نیست ولی میترسم یهو باهام لج کنن میتونن کاری کنن اخراج شم؟یا توبیخ بشم؟

نه، اگ میتونی یا بیشتر برو یا از دکتر نامه بگیر بگو مریضم ک هیچ راهی نداشته باشن

دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگر بیمار باشند آره 

مثلا معلم دبیرستان من باهام لج کرد بهم نمره مستمر نداد 

بچه ها رفته بودند ازش آموزش و پرورش شکایت کرده بودند بعد زورش به اون ها نرسید سر من خالی کرد 

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈

اگر بیمار باشند آره  مثلا معلم دبیرستان من باهام لج کرد بهم نمره مستمر نداد  بچه ها رفته ...

اخه امتحانات پایانی هستن توسط دستگاه تصیح میشن منم درسم عالیه

چجوری؟اخه من درسم خیلی خوبه شنیده بودمم که بچه های دبیرستان چون برای کنکور میخونن به خصوص دوازدهم کل ...

اگه درست خوب باشه بله 

حداقل به مدیر بگو داری درس میخونی تو خونه

منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم   
نه، اگ میتونی یا بیشتر برو یا از دکتر نامه بگیر بگو مریضم ک هیچ راهی نداشته باشن

دکتر همینجوری نامه رو میده؟من قبلا که برای گواهی پزشکی میرفتم پدرمو در میاوردن واسه یه گواهی دو روزه