2777
2789

خالمه خیلی تازه به دوران رسیده و ندید بدیده هر دفعه که می ریم خونش یعنی دعوتمون میکنه منو مامانم صدا میکنه اتاقش طلاهاش و میکنه تو چشم ما یعنی ی طلا شو ۱۰۰بار به ما نشون میده اینو شوهرم روز زن خرید اینو تولدم خرید میگم خب مبارکت باشه برا چی صد بار میکنی تو چشم ما میخوای دل خواهر بیوت بسوزونی یا داداشم دانشگاه آزاد قبول شد دخترش دولتی زنگ زده مادرم میگه به امیر بگو دختر من دانشگاه دولتی قبول شده یا فهمید داداشم کلاس رانندگی می ره الکی گفت دختره منم داره می ره ولی دخترش گفت به داداشم فعلا نمیرم وقتشو ندارم . از این زن متنفرم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینجور ادما کمبود دارن 

چون هیچ موقع بهشون توجه نشده میخان به واسطه ی داشته هاشون مورد توجه قرار بگیرن ولی غافل ازینکه بدتر از چشم میوفتن

لایک نکن دوست عزیز !                                             

بچها مریضی دارم دیشب عمل شدن الان اثرات بیهوشی رفتن و خیلی درد دارن ‌‌

زخم اش هم خونریزی کردن. بچها دعا در حق دیگری گیرا تر

براش دعا کنید.

ببخشید استارتر عزیز

بچها فکر نمی‌کردم روزی بگم برام دعا کنید اما مشکل برای هر کسی ممکن پیش بیاد 

شاید نفس تون حق بود 

مرسی

پدر نداری بعد این کارو میکنه؟؟ نمیدونم چی بگم...من ب شخصه ببینم یکی ی چی نداره میگم خودمم ندارم و  کلا ب هیچ وجه خوشبختیمو حار نمی‌زنم اینه اوضام اون خانوم ایندش وطوری میشه ینی؟ با ذل سوزوندن هیو اتفاقی براش نمیوفته؟؟؟

پدر نداری بعد این کارو میکنه؟؟ نمیدونم چی بگم...من ب شخصه ببینم یکی ی چی نداره میگم خودمم ندارم و&nb ...

پدر و مادرم جدا شدن

قبل جدایی هم همش به مادرم فخر می فروخت که شوهر تو معتاد و بد دهنه شوهر من بهم به تو چه هم نگفته همش مادرم پر میکرد با بابام دعواکنه