2777
2789
عنوان

یه زنه ایفونو میزنه میگه بیا پایین😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 948 بازدید | 67 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باز نکردم😑😑ولی حس بدی بم دست داد با گریه هاش دلم سوخت منم ترسیدم نرفتم

دلت نسوزه کی وسط کتک خوردن می خ زنگ بزنه که شاهد ببره دوباره کتک بخوره

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.
وای دلت نسوخت براش اکه واقعا کمک میخواس چی ولی خوب اینقدر آدم بد زیاد شده آدم نمیدونه چ کاریدرس ...

اگه آشنا بود اون زن و شوهرشو میشناخت دلسوزی واجب بود ولی نمیشناسه بره بلایی سرش بیارن چیکار کنه بیچاره

بگو مادرم اجازه نمیده میگه زنگ بزنین پلیس اینجوری فکر میکنه که مادرت خونس خانمه می ره ،فکر کرده تنها ...

والا گفتم مامانم نیست میگه خودت بیا

هیم زنگ میزنه من گوشامو گرفتم نشنوم حس  بدی بهم دس میده😐

منتظرم مامانم بیاد😑

اخه من کلا هم سنم ی مقدار کمه هم خودم کوچولوام هم خونه تنهام😂😑 واقعا من نمیتونم کمکش کنم محل ...

اصلا نرو پایین آیفونم جواب نده ه میتونی قطعش کنه مطمن باش این دزد رفتی پایین کارت تمومه من هر کی در خونمونو در میزنه اصلا باز نمیکنم میگم اگه همسایه یا اقوام باشه به گوشیم زنگ میزنه باز نکن برو تو اتاق در ببند

🚫دوستی ممنوع🚫🖤مادر 🖤مرا ببخش بخاطر شکست هایم... انتخاب هایم...تنهایی هام...گریه هایم...که همه بخاطره کسی دیگر بود! اما تو غصه ام را خوردی... مامان قشنگم دلخوشی زندگی ام پناه و تکیه گاه روزهای سخت رفیق روزهای شاد و غمگینم تو بودی 🖤مامان🖤 قشنگم رفتی منو تو دنیا بی رحم تنها گذاشتی💔🖤🕯️😢🥺😭😭😭😭 من ببخش حلالم کن اصلا باورم نمیشه تو واقعا رفتی  واقعا اسمت بهت می اومد یه پری واقعی بودی من قدرتو ندونستم  دوستت دارم خواهم داشت یه عشق فقط یار من و یار من و یار خودم باش عشقم❤️دوستت دارم❤️

اصلا نرو پایین آیفونم جواب نده ه میتونی قطعش کنه مطمن باش این دزد رفتی پایین کارت تمومه من هر کی در ...

دقیقا هیچ منطقی نداره تو جایی که این همه خونه هست زنگ  مارو بزنه و وقتی میگم مامانم نیست هی اصرار کنه خودت بیا

والا گفتم مامانم نیست میگه خودت بیا هیم زنگ میزنه من گوشامو گرفتم نشنوم حس  بدی بهم دس میده😐 ...

بگو زنگ می زنم پلیس بیاد شاهد باشه ، حوصله دعوا وشاهد ودردسر ندارم ،به مادرم زنگ زدم داره میاد و گفته اصلا حق نداری شاهد باشی که دردسره دمش رو می زاره رو کولش ومیره زنیکه مشخصه قصد بدی داره