2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا من اینقدر آروم می‌بندم طرف میگه خانوم درو نبستید یه بار دیگه محکم‌تر ببندید😂

آنه تکرار غریبانه ی روزهایت در نی نی سایت چگونه گذشت وقتیکه سوی چشمانت در پشت صفحه ی گوشی به فنا رفت🫤
اره از خجالت اب شدم

اگر اسنپ بوده اره حق داشته . چون بعضی ماشینای اسنپ وافعا نو هستن

تفنگ نقره کوبم را فروختم             برای یار قبای ترمه دوختم        قبای ترمه ام را پس فرستاد           تفنگ نقره کوبم، داد و بیداد😭😭😭😭
اگر اسنپ بوده اره حق داشته . چون بعضی ماشینای اسنپ وافعا نو هستن

درحدی که بزاره دنبالش؟

من یکی اینطوری دنبالم بیاد با عصبانیت 

خودمم میدوعم😐😂

مریم میرزاخانی ریاضی‌دان ایرانی و استاد دانشگاه استنفورد بود. میرزاخانی در سال ۲۰۱۴ به دلیل کنشگری در زمینه «دینامیک و هندسه سطوح ریمانی و فضاهای پیمانه‌ای آن‌ها» برنده مدال فیلدز شد که بالاترین جایزه در ریاضیات است. وی تنها زن و اولین ایرانی برندهٔ مدال فیلدز است. میدونستی وقتی لبخند میزنی نمیتونی نفس بکشی؟؟ دروغ گفتم فقط میخواستم لبخند بزنی:) اون چیزی که از علم و ثروت بهتره فرآموشیه:) هیچ پایانی،به راستی پایان نیست در هر سرانجام مفهوم یک آغاز نهفته است. میدونستی پروانه ها نمیتونن بالهاشونو ببینن؟ و اصلا خبر ندارن که چقدر قشنگن. شاید تو هم یه پروانه‌ای، یه انسان فوق‌العاده، فقط خودت نمیتونی ببینیش

تو یکی از خیابونای مثلا بالاشهر، دو تا ماشین با هم تصادف میکنن اما خیلی شدید نبوده. راننده یکی از ماشینا، میره چماغ( چوب نسبتا بلند با سر گرد.مخصوص دعوااا) برمیداره و میفته دنبال اون یکی داخل خیابون😐 جلو همه

طرف هم میره سمت مغازه ها، معازه دار ها از ترس بیرونش میکنن.

هیچی دیگه میپره بغل راننده( اینجوری نمیتونه با چوب بزنتش. چون داخل دعوای اینطوری، فاصله باعث صربه خوردن از چوب میشه) و بغلش میکنه🤣

🌷🌷👏

منم با خیلی اروم میبندم یا خیلی محکم

به نظرم آروم بستن از محکم بستن عواقب کمتری داره، یه بار دیدم یه راننده که تو ماشینش نشسته بودم خانومه پیاده شد درو محکم بست گفت هووش چخبرته و..... منم دیدم گفتم حواسمو جمع کنم فحش نخورم 

آنه تکرار غریبانه ی روزهایت در نی نی سایت چگونه گذشت وقتیکه سوی چشمانت در پشت صفحه ی گوشی به فنا رفت🫤