2777
2789

ژله ، کارامل 

آرزو میکنم که ،خدا یکیو نصیبت کنه که اول رفیقت باشه، بعد عشقت! یکی که درکت کنه و بفهمتت، یکی که وقتی بهم ریخته بودی ریشه هاتو به امید گره بزنه و نزاره از هم بپاشی، یکی که دوستت داشته باشه، ۱۰تا اما واقعی! یکی که رفیق لحظه لحظه ی زندگیت باشه، با خنده هات شاد و با گریه هات غمگین، اونیکه وقتی داشته باشیش یعنی ته خوشبختی، اونو برات آرزو میکنم که قسمت قلب مهربونت بشه..!❤️ با کسی باش که قلبت رو قبل از ،بدنت لمس می‌کنه 🗝🩶درازدحام دنیا ،اگر انسانی را یافتی که تو رو میفهمد ؛ رهایش نکن ! چقدر آنها که ما را نمی‌فهمند بی شمارند❌ درخواست دوستی آقایون پذیرفته نمیشود ❌

من کلا دسر هام به ژله ختم میشه ژله بستنی ژله رولی ژله ویترینی

دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤                                                       

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من کلا دسر هام به ژله ختم میشه ژله بستنی ژله رولی ژله ویترینی

مامانم میگه یا ژله یا مشکوفی خودم حس میکنم ژله درست کردن تکراری باشه از اونورم مشکوفی جلو دست مامانم گرفته میشه موندم

زمان ثابت کرده همتونو...
ما پاناکوتا خیلی دوس داریم واسه همچین مناسبتایی براما پاناکوتا بهترین گزینه اس

جلوی دست نمیگیره 

ما زیاد اهل دسر نیستیم برای اولین بار میخوام درست کنم بعد تکی سرو بشه خوبه یانه

زمان ثابت کرده همتونو...
طرز تهیه مطمئن ترامیسو دارین بدین

تیرامیسو اصلش با بیسکوییت لیدی فینگر هست که من تاحالا اینجوری درست نکردم 

من نسکافه درست میکردم و بیسکوییت پتی بور رو میزدم تو نسکافه و سریع بر می داشتم در حدی که بیسکوییت فقط طعم نسکافه و رنگش رو بگیره بعد هر بیسکوییتی رو که تو نسکافه میزدم ته ظرفه پرکس میچیدم روی بیسکویتا یه لایه دنت شکلاتی میریختم و روی دنت شکلاتی گردو خورد میکردم و روی گردو موز حلقه حلقه میکردم و میچیدم و بعد موز دوباره یه لایه بیسکوییت پتی بور باطعم آغشته به نسکافه دوباره دنت و گردو موز و حدودا چند لایه این ترکیبات تکرار میشد و حدودا دوازده یا بیست و چهار ساعت داخل یخچال میزاشتم

میتونی فردا یکم درست کنی اگه خوشت اومد برای مهمونیتون درست کنی

من اون اوایل زندگی مشترک چند نفر رو پاگشا کردم اون موقع عشق آشپزی و دسر بودم یادمه کرم باواریا درست کردم کمی پرکار بود اما خیلی خاص و خوشمزه شد الان خیلی وقته درست نکردم من خودم ژله هاب مختلف راحته برام کارامل خیلی خوبه اما برای پاکشا پیش غذای فینگرفودی کلاخیلی به چشم میاد

از سراشپز پاپیون . من دستورش ندارم عروس مون درست میکنه عالیه میدونن بیسکوبیت پودر شده س با نسکافه ...

اها اوکی 

خودمم سراشپز پاپیون دارم اما دستوراتش 90درصد درست نیست برای همین گفتم بدی ممنون بابت کمکت🫶

زمان ثابت کرده همتونو...