تیرامیسو اصلش با بیسکوییت لیدی فینگر هست که من تاحالا اینجوری درست نکردم
من نسکافه درست میکردم و بیسکوییت پتی بور رو میزدم تو نسکافه و سریع بر می داشتم در حدی که بیسکوییت فقط طعم نسکافه و رنگش رو بگیره بعد هر بیسکوییتی رو که تو نسکافه میزدم ته ظرفه پرکس میچیدم روی بیسکویتا یه لایه دنت شکلاتی میریختم و روی دنت شکلاتی گردو خورد میکردم و روی گردو موز حلقه حلقه میکردم و میچیدم و بعد موز دوباره یه لایه بیسکوییت پتی بور باطعم آغشته به نسکافه دوباره دنت و گردو موز و حدودا چند لایه این ترکیبات تکرار میشد و حدودا دوازده یا بیست و چهار ساعت داخل یخچال میزاشتم
میتونی فردا یکم درست کنی اگه خوشت اومد برای مهمونیتون درست کنی