2777
2789

انقددد خوابم بد بود روم تاثیر گذاشته بود از شدت بد بودنش از خواب پریدم 

کاش نمیدیدمش اخه این چ خوابی بود دیگ 

میگنخواب بدو توضح ندیدن وگر ن میگفتم میترسم بگم حتی

اگر دیشب خواب دیدی چهاردهم بوده و خواب باطله نگران نباش

🌺من به دعای🙏🏻 شما شدید اعتقاد دارم 🥺میشه برای حال دلم ام یجیب بخونی؟؟؟اگر خوندی لایک کن انرژی بگیرم و منم برات صلوات بفرستم ❤️🌈کاربرجدید نیستم ❌کاربری های قبلی ترکید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم خواب بد دیدم ساعت 4و نیم بود از خواب پریدم آنقدر بد بود اثر‌ ش هنوز رومه حالم بده 

تا الان بیدار موندم نتونستم بخوابم دیگه 🤕

فرقی ندارد چه ساعت از شبانه روز باشد صدایت که میشنوم خورشید در من طلوع میکند😍 من هیچ ام تُ💑 در همه هیچ من همه ای ،،****** همسفرم♾ همسرم 
منم خواب بد دیدم ساعت 4و نیم بود از خواب پریدم آنقدر بد بود اثر‌ ش هنوز رومه حالم بده  تا الان ...

دقیقا مثه خودت قبلا خواب بد میدیدم خواب بودم دیگ اینسری قشنگ پریدم چشام باز شد یهووو 

ایشاالله هم برا خودم ام برا خودت خیر پیش بیاددد

دقیقا مثه خودت قبلا خواب بد میدیدم خواب بودم دیگ اینسری قشنگ پریدم چشام باز شد یهووو  ایشاالله ...

انشالله💚

فرقی ندارد چه ساعت از شبانه روز باشد صدایت که میشنوم خورشید در من طلوع میکند😍 من هیچ ام تُ💑 در همه هیچ من همه ای ،،****** همسفرم♾ همسرم